• Zoja
    Äldre 3 Dec 20:08
    10640 visningar
    62 svar
    62
    10640

    Hur friendzonar man någon?

    Säger som någon annan sa, berätta för honom hur du känner.

  • Zoja
    Äldre 3 Dec 20:32
    #15
    Anonym (Smörblomma) skrev 2013-12-03 20:15:13 följande:
    Det enda det skulle leda till är troligtvis att han skulle sluta vilja vara vän med mig för att vi skulle "komma över" varandra och sedan skulle vi troligtvis glida isär och jag uppskattar honom jättemycket som vän så det vill jag inte.

    Det vill jag inte skriva eftersom det kan avslöja vem jag är (jag vet att han läser här på forumet) men jag kan säga att det är liknande som att jag skulle varit en ridtjej och bott ute på landet och haft egen häst som jag spenderade mycket tid till att ta hand om. Och han skulle vara en stadskille och rädd för hästar. Fast det är inte det utan en annan grej.

    Eller så ger ni ett förhållande en chans, eller så säger han "okej", och så fortsätter ni vara vänner.
  • Zoja
    Äldre 3 Dec 21:20
    #17
    Anonym (Smörblomma) skrev 2013-12-03 21:06:41 följande:
    Jag tror att han är intresserad (eller skulle bli det om jag sade att jag var det), men att han inte skulle vilja testa pga att min livsstil inte passar honom. På alla andra sätt skulle vi nog passa ihop. Jo den där texten var dum!

    Jag tänker dock att om han skulle våga ge det en chans så borde han väl inte ha sagt så rakt ut att han inte kan tänka sig en tjej som lever så? För han måste ju förstå att jag tänker att han även menar mig då...

    Jag tror att jag är för rädd att förlora honom och att jag tänker att risken är för stor. Hade det inte varit för detta med livsstilen så hade jag satsat direkt, men nu är det ju det...

    Finns det något sätt att luska lite utan att säga rakt ut att man har lite känslor? Typ flirta lite och se om han svarar på det? Vi har varit vänner så länge att jag inte vet hur jag skulle göra.

    Du kan väl testa sätta dig närmare om ni kollar på film någon gång och använda dig av kroppsspråk. Men det enklaste är ju att säga det rakt ut.. Men jag förstår att det kan kännas svårt.
  • Zoja
    Äldre 3 Dec 22:27
    #22
    Anonym (Smörblomma) skrev 2013-12-03 21:24:17 följande:
    Vi brukar redan sitta nära och ibland lägger han armen om mig. En gång när vi var trötta och slötittade på en sen film så låg vi ner i soffan, han låg bakom mig och då lade han också armen om mig. Iiih, vad det pirrade då! :-O Men ja, jag vill nog använda kroppsspråk eller luska lite på annat sätt. Säga det rakt ut vågar jag nog inte, då blir det så definitivt. I så fall är det bättre att göra något som kan tolkas som annat om det inte fungerar.

    Han dricker inte heller, annars hade jag kunnat köra på det.
    Om du känner så stakr för honom så måste du ju göra någonting som visar ditt intresse! Tänk så kommer en annan tjej och "tar" honom utan att du ens har försökt.. Luta dig mot hans axel, försök hålla handen, föreslå att ni gör något lite romantiskt bara ni två?
Svar på tråden Hur friendzonar man någon?