• Äldre 5 dec 23:17
  9754 visningar
  62 svar
  62
  9754

  Hur friendzonar man någon?

  Anonym (Smörblomma) skrev 2013-12-03 20:15:13 följande:
  Det vill jag inte skriva eftersom det kan avslöja vem jag är (jag vet att han läser här på forumet) men jag kan säga att det är liknande som att jag skulle varit en ridtjej och bott ute på landet och haft egen häst som jag spenderade mycket tid till att ta hand om. Och han skulle vara en stadskille och rädd för hästar. Fast det är inte det utan en annan grej.

  Ok, så han är rädd för hundar? Flört
 • Äldre 5 dec 23:31
  #33
  Anonym (enkelt) skrev 2013-12-03 22:01:05 följande:
  Jag tror du får tänka på att den här pojken inte är en vuxen och mogen person. Han knyter an till tjejer för lätt, för hårt och på fel sätt. Han är oerfaren och vågar inte riktigt, utan spelar ett för honom välbekant och "tryggt" men för alla andra fjantigt spel. Han har satt upp regler som av din vaga beskrivning låter som godtyckliga nonsensregler uppsatta antingen pga. fjantighet el. som försvar (en annan möjlighet är att han mkt väl tänkt på att det han sa anspelar på dig och det är därför han sa det, som en töntig lek).

  Han är säkert mkt "snäll" på sitt sätt men grejen är att man ska inte bara vara snäll utan man ska vara en vettig typ också. Han är inte där än utan är fast i sina ingrodda vanor och komplex. Det finns säkert en kvinna där ute för honom men det behöver inte vara du som är den kvinnan. Jag tror inte att du borde ens försöka förföra honom och eg. tror jag starkt på att du måste aktivt låta bli att mysa så mkt med honom. Ovanstående är bland de viktigare skälen till att era gemensamma tjejkompisar/bekanta inte vill ha honom som någonting mer allvarlig än lite av en kompis. De snappar upp de här [varnings]signalerna och vet att det inte är en bra idé. Och de har lärt sig att dåliga idéer faktiskt kan vara så dåliga att man inte ska agera på dem :P

  Träna mera, ta en resa någonstans trevligt inom eller utanför sverige m goda vänner, träffa och lär känna lite nytt folk, gå med i en studentförening typ ett spex och fyll din tillvaro med nya roliga saker typ dans och sex så kommer de här känslorna att pysa bort utan några som helst problem. Det här är den typen av känslor som försvinner om de inte aktivt underhålls m drama och konstant mys.
  Alltså, det här var en hel jävla massa spekulerande utan att veta speciellt mycket om personen alls. Om jag var TS skulle jag ta dina inlägg med en rejäl skopa salt.

  Sen tror jag det är försent att försöka bli av med känslorna om du också vill fortsätta umgås med honom, vilket du vill och är hela problemet. Det är alltså försent att inte riskera att förlora honom som vän. Vill du bli av med känslorna får du sluta umgås med honom och absolut inge mys och liknande. Men vill du fortsätta umgås så tycker jag du ska "peta" lite på hela situationen för att kolla vad han känner. Inte fråga rakt ut men kanske göra närmanden och se om det är nån respons.
 • Äldre 6 dec 00:14
  #35

  Eller så är det det perfekta tillfället att ta tag i saken. Att prova att berätta som det är. Jag tycker det verkar som han gillar dig, annars hade han inte blivit så arg att du hade haft sex med polaren flera gånger.

 • Äldre 6 dec 00:34
  #37

  Alltså, det låter ju inte jättebra, det gör det inte, men jag tror ändå det är bäst att säga som det är istället för att försöka hitta på någon historia eller bortförklaring. Sen kanske han tar det bra eller dåligt, det vet man inte. Men tar han det bra är det bra att du har varit ärligt och inte mörkat än en gång. Tänk om du hittar på nån historia, han tar det bra och ni börjar träffas mer seriöst och sen kommer det fram att du ljugit om den här grejen och anledningen. Det kommer definitivt förstöra allt.

 • Äldre 6 dec 01:37
  #40
  Anonym (erfaren tjejvän) skrev 2013-12-06 01:18:17 följande:
  Så nu läste jag att du legat med hans kompis. Vilket gjorde honom arg vilket är en sund reaktion om han gillar dig. Varför låg du med hans kompis? (Jag dömer inte dig bara så att du vet)
  Läs första inlägget.
 • Äldre 7 dec 12:55
  #49
  Anonym (Smörblomma) skrev 2013-12-06 22:39:54 följande:
  Han sade bara att han måste komma över det här sveket nu och att han skulle vilja att allt var som förut. 
  Öh, vilket svek? Att du inte berättar allt för honom om alla jämt är ju knappast nått svek. Vad förväntar han sig egentligen?
Svar på tråden Hur friendzonar man någon?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.