• Äldre 11 Dec 04:06
    74642 visningar
    152 svar
    152
    74642

    Barnkläder, vilka märken tycker ni har bäst kvalitét?

    Hej,

    jag köper en del barnkläder på Lindex/Kappahl/HM såklart eftersom det är lättillgängligt och billigt... Men tycker kvalitén är sådär... (Man får väl vad man betalar för. ;)

    I vilket fall, vilka är era bästa tips på barnkläder med bra kvalitét som håller form och färg mm efter mååånga tvättar. ;)

    Själv är nog favoriten hittills Geggamoja och i andra hand Villervalla, men jag har inte testat så många märken ännu.

  • Svar på tråden Barnkläder, vilka märken tycker ni har bäst kvalitét?
  • Äldre 11 Dec 07:59
    #7

    Vad tycker ni om Me&I, Novastar t.ex?

    Har ett par jeans från Novastar, verkar OK i kvalitén men lite hårda så använder dem sällan på dottern, därför inte tvättat så ofta och därmed svårt att avgöra. ;)

    Småfolk bättre än t.ex villervalla?

  • Äldre 12 Dec 08:26
    #95

    Intressant att PoP väcker så starka känslor!
    Själv har jag tyvärr bara haft ett PoP-plagg, och tyckte det verkade vara mycket bra kvalitet, men använde det tyvärr för sällan jämfört med övriga plagg för att kunna avgöra. 
    Jag tycker att PoP har en väldigt speciell stil på sina kläder (färg och form), som passar vissa bra, men andra inte.

    Är det någon som känner till ett danskt märke som börjar på "d"?
    Jag minns inte om det var "Dankje" eller liknande. Har bara sett det till små bebisar, men minns det var väldigt bra kvalitet.

    Tycker även att NOWALI-strumpor är de bästa som vi haft, men har inte hittat större storlekar, så för min två-åring är de på gränsen nu. Någon som vet om de gör strumpor även till äldre barn?

    Som sagt, min egen favorit är geggamoja, men har bara haft tre plagg, så känner inte att jag kan göra en generell bedömning. Vad tycker ni andra som kanske haft fler.

    Intressant att få veta att Småfolk noppar mycket, fick precis tips av en kompis att köpa kläder där.

    För mig blir det mycket kläder från just HM/KappAhl/Lindex just för att min dotter älskar filmen Cars, och det är i dessa butiker de säljer kläder med dessa tryck. (Tyvärr bara på killavdelningen och i blått, grått, svart, grönt...vilket är lite irriterande...för tjejer finns nästan bara rosa princess och HelloKitty kläder = noll intresse från hennes sida) Även om jag nog tar på henne lite rosa kläder ibland bara för att folk ska fatta att det är en tjej, hihi... men det är ju en annan diskussion såklart.)

Svar på tråden Barnkläder, vilka märken tycker ni har bäst kvalitét?