• Äldre 12 Dec 20:33
    74941 visningar
    152 svar
    152
    74941

    Barnkläder, vilka märken tycker ni har bäst kvalitét?

    Jag gillar att köpa kläder till lillan och det har blivit en hel del plagg under hennes två första levnadsår. Jag upplever att det är lite lotto över att köpa kläder och att vissa plagg från ett märke kan vara jätte bra medan andra plagg av samma märke kan vara mindre bra.

    Vad gäller POP's kläder har jag fått reklamera en body för att alla tryckknapparna lossnade i grenen första gången jag skulle knäppa den. Fick reklamera en underställströja som gick sönder i sömmen. Lagade själv ett par mjukisbyxor som gick sönder i sömmen efter att ha använts en gång. Sen var det inga problem att få kläderna lagade men jag tycker att det är dåligt att jag inom loppet av ett år måste laga tre plagg som knappt var använda. Sen har jag köpt andra plagg på POP som har hållit bra, t.ex. två pyjamas med mudd som har använts flitigt under snart tio månader utan att tappa varken färg eller form trots att de tvättas varje vecka.

    I början av sommaren köpte jag ett gäng tights för typ 40 spänn styck på H&M som höll jätte bra trots flera månaders användande och tvättande och snubblande. De höll även formen tvätt efter tvätt. De var vita och ljusgrå så det kanske inte var så konstigt att de även höll färgen. Har även köpt andra plagg som har hållit jätte bra. Tycker att H&M generellt har fula kläder men att de har en del bra enfärgade basplagg.

    Villervalla är jag också tveksam till, i alla fall plagg med tryck för trycken har spruckit efter några få tvättar. 

    Är jätte nöjd med de plagg som jag har köpt från Nova Star. Har ett plagg från Geggamoja och det har hållit bra. Har köpt tre långärmade tröjor från Småfolk och tycker än så länge att de har hållit bra, både vad gäller färg, form och att de inte har blivit noppriga.

    Är även nöjd med de tröjor som jag har köpt från Ej Sikke Lej och Katviq. Sen är jag supernöjd med ytterkläderna från Isbjörn, både skalplaggen och vinteroverallen. Har även bra erfarenheter av Lindex innekläder.

    De plagg som jag är absolut mest missnöjd med är de babykläder som jag beställde från Ellos innan lillan föddes. Riktigt usel kvalité! Kläderna blev noppriga och tappade formen direkt. Köpte flera plagg och alla var lika usla.

Svar på tråden Barnkläder, vilka märken tycker ni har bäst kvalitét?