• Anonym (yeah)

    män/killar - orgasm utan sprut, vanligt??

    Anonym (i detta läge) skrev 2013-12-17 09:24:50 följande:
    I detta fall som du beskriver nu så tycker jag inte att det låter som ngn orgasm utan utlösning. Man borde väl kanske märka om ngn får en orgams även om det inte kommer ngn utlösning. Som du beskriver situationen tycker jag att det låter som om han tappar ståndet och det finns det ju mängder av anledningar till. Han kanske börjar tänka att han inte "får" tappa ståndet och så händer just det. Kan ju bli en ond cirkel oxå. Min tro är attt han då hellre än säger som det är låtsas att han fått orgasm men utan sprut.

    Jag är tjej och dejtade ett tag en kille som var helt fixerad vid att jag skulle få orgasm. Fint och bra kan man tänka, men jag blev otroligt pressad av det och det låste sig totalt.

    Jag tycker ni ska prata om det ngn gång när ni inte ska ha eller precis har haft sex. Dessa problem kan vara övergående men det är lättare om man är ärlig.
    Precis, prata med honom och inse själv att sex behöver inte avslutas med orgasm - det är skönt och kan vara tillfredställande ändå! Viktigare att slappna av tillsammans och se det som en fin stund ihop. Släppa all slags prestationsångest - även som den som ger exempelvis oralsex och den som får ta emot. 

    Tappa ståndet är vanligt när det börjar kännas som att det förväntas en orgasm, istället för att det bara go with the flow. Personligen, så om det känns som att personen som ger oralsex gör det för sin skull - att njuta av handlingen så är det upphetsande. Är det för MIN skull enbart så tappar jag iaf upphetsningen. 
Svar på tråden män/killar - orgasm utan sprut, vanligt??