Inlägg från: MissPink |Visa alla inlägg
  • MissPink

    Clearblue digital m veckoindikator visar fel - OROLIG!!

    Gud vad skönt att hitta den här tråden!!
    Gjorde precis samma sak... testade för att få så 3+ men det stod bara 2-3 och jag har nyss gått in i vecka 7.
    Alla hemska tankar kom upp på mindre än 1 min. Ringde bm halvt hysterisk och fick tid för ultraljud nästa vecka.
    Känner mig larvig som tar testet på så mkt allvar men det är svårt att släppa det.
    Tänker för mig själv att hade det bara varit ett vanligt plus eller minus så hade det ju blivit ett starkt plus för 'gravid' stod det på mindre än 30 sek. Skönt att hitta en tråd (konstigt nog hittar man inget när man väl är hysterisk) där det finns andra som har varit i samma sits och det har gått bra.

    Ångrar så att jag slängde iväg pengar på det där jävla testet!

  • MissPink
    Tröttisen skrev 2014-01-19 07:28:20 följande:
    Miss pink vad sa du för att få till ett ultraljud? Räcker det med att säga att man är jätteorolig? Är i lite samma situation, väntade mig oxå att mitt test skulle visa 3+ men får bara 2-3 :(


    Ja jag sa att jag va orolig att jag hade fått ma, och sen sa jag att det va en mardröm att behöva gå med ett dött foster i magen. Då fick jag tid. Vilken vecka är du i?

  • MissPink
    yodi skrev 2014-01-19 12:07:12 följande:
    mitt +3 lätt också vänta på sig

    jag testade först med ett helt vanligt och fick ett plus, några dagar senare testade jag med vecko indikator och fick 2-3, ytterligare några dagar senare testade jag och fick 2-3 igen fast det borde ha visat 3+.

    jag väntade ytterligare några dagar och fick då 3+, lillkillen är nu tio veckor gammal
    Vads skönt att få läsa det här!!
    Kommer du ihåg ca vilken vecka du var i när ditt 3+ äntligen kom?

    Grattis till sonen! Skrattande
  • MissPink
    Tröttisen skrev 2014-01-20 21:03:21 följande:
    Jaa Yodi tack det var jätteskönt att få läsa att vi inte ska ge upp hoppet än! Är oxå nyfiken på vilken vecka du var i när 3+ äntligen kom? Miss pink, tänker du slösa ett till test? Eller är du tålmodig och väntar ;) jag tror jag måste göra ett till på onsdag, då är det en vecka sen sist! Tror jag är i v. 5+5 nu...

    Nej, nu blir det inge mera tester! Ska på ultraljud på fredag, Det får räcka.
    Men lycka till med ditt prov imorgon :) Hoppas du får 3+!!
  • MissPink
    Tröttisen skrev 2014-01-26 23:19:19 följande:
    Hur gick det med VUL Miss pink?
    Det gick jätte bra! Gjorde ett vanligt ultraljud och jag såg mitt lilla hjärta så fort hon tryckte på magen.
    Det tickade så fint och allt såg så normalt ut. Sååå skönt att få höra och fick med mig ett eget litet kort hem :)
    Syns inte så mkt mer än en ljus liten larv inne i ett svart hål men i larven så ser man en vit prick som är hjärtat :) Helt underbart! Trodde jag var i 7+6, men hon sa 7+2. Så nu känns det som om jag måste 'göra om några dagar'! Tack som frågar!

    Har du gjort nå flera test? Hur går det för dig?
  • MissPink

    Usch detta var inge kul att läsa och jag hoppas att det går bra för er!
    Skäms nästan över att det gick bra för mig och vet inte om det är nån tröst för er men jag blev flyttad 4 dagar bakåt.
    Trodde jag vara i 7+6 när jag gjorde UL men var då i 7+2 så när ni jag inte fick 3+ på mitt clear blue var jag ju inte ens i 5+5 som jag trodde att jag var i utan bara 5+1.

    'Tröttisen' i vilken vecka var du i när du gjorde ditt VUL? Kanske är det bara för tidigt. Du är gravid till motsatten bevisats! Har inte så mkt erfarenhet själv men min mamma som har 2 barn säger att båda hennes graviditeter har hon haft lite känningar och blödde båda gångerna. Men jag sitter ju här som ett levande bevis på att det inte behöver betyda MA. Förstår att det är det första man tänker dock.
    Håller tummarna för dig!!
     

  • MissPink
    miap01 skrev 2014-01-29 11:33:48 följande:
    Idag fick jag 3+ på det digitala, är på 5+3 eller 5+4 idag, alltid något.
    men som sagt det testet mäter från befruktning och det kan man ju inte med säkerhet veta när det skett även om man vet när man haft äl. vid mitt senaste Ma stegrade som sagt även mitt digitala, så det är ju inga garantier.
    Ja, vid skrapning söver de, men man kan ju få tabletter också, men det funkar inte på mig.
    Du ska inte ha dåligt samvete miss Pink! Njut bara!
    Att göra vul i v 5+5 är ju ganska vågligt, man brukar inte i regel se så mycket, min läkare vill ju att man iaf ska vara i v 7 så man har lite marginaler.
    Jag ska in på vul el ul den 26/2, är då i v 9-10. tror jag.
    Tack :)

    Uff 26/2 är ju ganska långt dit. Förstår att det måste kännas sjukt jobbigt att bara gå och vänta. Men kan dom inte mäta med blodprov och kolla om nivån ökas som den ska? Jag håller tummarna för dig så hårt jag kan iaf!
    Grattis till ditt 3+ iaf. Jag hade ju som sagt inte fått mitt 3+ när jag var i 5+3 så det kanske är ett gott tecken iaf ;)

    Måste faktiskt erkänna att jag visste att det skulle bli en fysisk omställning att bli gravid men jag trodde inte att det skulle vara så här mkt psykiskt till också. Känner dock nu att det här är väl bara början till 'att bli mamma'.

    "Åh herre jösses vad har jag gett mig in på" har ju cirkulerat ett x antal gånger i huvet iaf.
    Men samtidigt så sjukt glad. Känner själv att känslorna inte alls går ihop.
    Förstår ni mig? Det är ju knappt att jag själv gör det ?!? Haha!
  • MissPink
    ljungen78 skrev 2014-02-24 20:31:46 följande:
    Hej, trådstartaren här många veckor senare

    Tyvärr slutade det i ett mf för mig också, började blöda dagen före julafton... Så jag hann aldrig till VUL. Tråkigt, men samtidigt skönt att det hände nästan direkt så att jag slapp gå och hoppas särskilt länge.. Inga konstigheter med själva missfallet, det händer ju helt enkelt.

    Jag är inte gravid igen och nu har jag varit magsjuk över äl, hehe, så det får nog vänta till nästa gång Håller tummarna för dig, ElinSthlm86! Och alla er andra som är gravida. Och hoppas på att jag är där snart igen!
    Beklagar verkligen och hoppas du är gravid igen innan du vet ordet av ;)
  • MissPink
    Nimah skrev 2014-03-02 10:20:14 följande:
    Hur har det gått för dig?

    Jag är i v 5+5 och fick 2-3 idag, hade såklart hoppats på 3+. Fick ett ma i höstas. Då fick jag också 2-3 vid den här tiden men sen dog den i v 8. Vill ju inte det ska hända igen, men just nu känns det ju så. Skönt att läsa om att det gått bra för flera av er!
    Hej.

    Kan verkligen förstå hur du känner då jag gjorde ju mitt test i vecka 7 och fick bara '2-3'.
    Ville dock bara säga att nu går jag in i vecka 14 imorgon och har sett mitt mirakel 2 ggr och allt var så prefekt ;)
    Så gör som jag gjorde och strunta i testerna, jag mådde så mkt bättre då och slutade helt testa mig efter vecka 7 där. Mår du bra så mår bebisen bra ;)
  • MissPink
    Nimah skrev 2014-03-02 15:05:09 följande:
    Åh grattis miss pink och miap01! Det betyder att man kan ignorera den där veckoindikatorn då. Ska försöka glömma den och fokusera framåt. Går det så går det. Går det inte den här gången heller är den ändå inget som ett sånt där digitaltest kan förutspå! Så glad för er skull :)
    Nej tyvärr är det inget som dom kan göra förutom att oroa en mera. Så det låter klokt att strunta i testerna och blicka framåt! Så glad för din skull också ;)
  • MissPink
    Ljusgläntan skrev 2014-03-02 17:27:14 följande:
    Jag fick 2-3 för en vecka sedan och tog ett nytt igår som fortfarande visar 2-3 veckor. Ska testa igen nästa vecka och hoppas det ökat till 3+...
    I vilken vecka är du? Vet att det är svårt men försök att strunta i att göra ett nytt test nästa vecka. Får du inte svaret du vill ha så blir du bara mer orolig och nervös! Håller dock tummarna för dig! 
  • MissPink

    Förstår att du är orolig. Men då ska du väl på inskrivning snart? Be om att få göra ett tidigt ultraljud och berätta om din oro och om testerna. Det gjorde jag och fick gå på tidigt ultraljud i vecka 8 (7+2). Det är mkt bättre än att slösa pengarna på alla dessa tester son visar nåt helt galet. Vi båda två skulle egentligen ha slutat testa efter vårat pluss! Det finns även ultraljud att göra privat ifall bm säger nej. Kostar ca 600kr har jag sett, lite dyrt men då slipper du ju som sagt slösa pengarna på testerna som kanske visar det du vill. På ultraljudet så får man se hjärtat ticka

  • MissPink
    hoppashoppas skrev 2014-03-06 14:06:13 följande:
    Jag vet att jag ska vara i vecka 6 nu om man räknar med min mens första dag. Men enligt clearblue står det bara v 2-3 vad innebär det?????
    Det innebär att det är helt normalt och att du inte har nånting att oroa dig över. Är du i vecka 6 så är du förmodligen i 5+x nånting. Så det stämmer att det var ca 5 veckor sedan befruktningen.
    Du har ingeting att oroa dig över!
Svar på tråden Clearblue digital m veckoindikator visar fel - OROLIG!!