• Äldre 5 Jan 11:41
    102031 visningar
    616 svar
    616
    102031

    LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!

    Vi har försökt i 2 år och det som irriterar mig mest (bortsett från alla korkade kommentarer om att slappna av!) är att läkarna på kvinnokliniken inte gjorde det de kunde för oss. De kontrollerade t.ex. bara TSH (som låg på 2.2) i blodprovet eftersom min mens är regelbunden. Man borde väl ändå kontrollera allt för att vara på den säkra sidan?! Tänk om man hade kunnat upptäcka någonting annat i blodprovet, men nej. Det sket de i. Någon insemination fick vi inte heller, utan det var raka vägen till IVF (som vi inte ens gav något godkännande om. De skickade en remiss i alla fall)


    Oförklarligt barnlös - hedblom.blogg.se
  • Äldre 7 Jan 20:57
    #19
    dansar skrev 2014-01-07 20:52:52 följande:
    Har en annan fråga till allihop här inne, har ni gjort något för att öka chanserna till graviditet? Alltså typ ätt vitaminer, akupunktur, rosenrot osv.. Lite kul att veta era erfarenheter :)
    Jag har provat Agnus Castus, Apiforce, Arctic root, Bisolvon, Efamol, GLA jättenattljusolja, grapefruktjuice, ProgesterAll, Rosenrot extra stark, StrongStart, SuperZinc 60 mg och äppelcidervinäger. Det här försöket tänkte jag prova Friggs immun och Tranbärsbrus. 
    Oförklarligt barnlös - hedblom.blogg.se
  • Äldre 8 Jan 20:13
    #32
    dansar skrev 2014-01-08 02:26:12 följande:
    Oj wow, här har det ätits! kände igen typ 2 saker haha! Ingen skillnad med ngn av dem (vet såklart att det inte fungerade hela vägen men tänkte om ngn gjorde liiite upplevd skillnad)?

    Spännande med det nya! Själv är jag inne på lite "anti-immuna" saker just nu. Har fått för mig att kroppen lättare stöter ifrån sig ägg om immunförsvaret är starkt, vilket jag såklart har noll belägg för men jag försöker ju allt som sagt.
    Jag fick ägglossning flera dagar tidigare med Arctic root (kände också av ägglossningen mer) och med Bisolvon så blev ägglossningen en vecka senare än annars.
    Oförklarligt barnlös - hedblom.blogg.se
  • Äldre 3 Aug 20:45
    Tiana skrev 2014-08-03 20:32:29 följande:

    Idag blev jag så fruktansvärt ledsen igen. Vi va och hälsade på några bekanta, och rätt vad det var kom kommentaren "Vi skaffade barn istället för djur haha". Det var verkligen inte illa ment från deras sida, men jag blev så ledsen. Jag har inom sju månader opererats just för att kunna få barn, senast knappt tre veckor sedan. Man bli bara så trött på att höra sånt här...


    Jag brukar säga:"Barn är ingenting man skaffar. Det är någonting man får om man har tur...."
    Oförklarligt barnlös - hedblom.blogg.se
Svar på tråden LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!