• Äldre 20 Feb 16:55
    102403 visningar
    616 svar
    616
    102403

    LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!

    Hej!

    Jag har precis läst igenom hela tråden och alla era berättelser ger verkligen tröst, man är verkligen inte så ensam som man inbillar sig ibland.

    Jag och min man har försökt få barn i över två år nu. Efter lite mindre än ett år sökte vi hjälp, jag visste då redan att jag hade PCO och hypotyreos. Jag har nästan aldrig egen ÄL. Vi fick börja med pergotime och i augusti 2013 plussade vi, tyvärr fick jag missfall ett par veckor senare.

    Vi tog tag i tabletterna igen och i december förra året fick jag återigen ett plus. Jag borde ha varit i v. 12 nu men graviditeten avstannade i v. 8 och jag är fortfarande mitt uppe i missfallet, har haft väldigt ont den här gången. Var tvungen att ta cytotec eftersom kroppen inte stötte ut allt själv, har blött mängder.

    Min läkare säger att vi bara har haft otur och att vi förr eller senare kommer att lyckas, jag är trots allt glad över att ha varit gravid två gånger, vet inte om jag hade orkat med all väntan utan några plus, men det känns ändå tungt, särskilt nu när så mycket här hemma påminner om att jag var gravid för ett par dagar sedan. 

  • Äldre 21 Feb 13:11
    Svente skrev 2014-02-21 12:09:53 följande:
    Fick igår reda på att en vän ska få sitt andra barn i slutet av sommaren :( Hon har endiometris..

    Jag har PCO, försökt i 15 månader och ingenting.. usch :( önskar jag kunde vara glad för hennes skull. När ska det vara vår tur?
    Förstår känslan, man behöver faktiskt inte bli glad. 

    Jag har också PCO, det suger. Har ni sökt hjälp?
Svar på tråden LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!