• LadyMaria

    LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!

    Hej!


    Har genomgått flera IVF och FET känner igen mig så mycket i era berättelser.
    Jag är en glad och positiv person i vanliga fall men det sista har jag mått så jävla dåligt av längtan efter barn, vilket leder till rejäla humörsvängningar. Alla våra vänner har flera barn nu.... och vart man än vänder sig handlar det om barn och familj, till och med när man sitter o tittar på TV handlar reklamen om det :( och så fick jag ett mms av en vän, en ultraljudsbild...... Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Började lipa igår när jag hörde hur grannbarnen var ute och lekte. Jag vill verkligen inte leva utan barn....
    Ni finns här tack o lov men känner mig så sjukt ensam i detta i verkliga livet..

  • LadyMaria

    Ska påbörja vår 5e ivf snart... får stark ångest när jag tänker på det. Känns som jag nästan inte vågar för jag så rädd för att misslyckas.

    Dessutom har jag en elak chef som tog upp det som argument på lönesamtalet att "mitt privatliv påverkar arbetet" då jag är borta några enstaka tillfällen pga äggplock etc. Jag kontrade med att dem som redan har barn är ju hemma mkt mer än mig med VAB, föräldrarledighet med mera. Dessutom räknas ofrivillig barnlöshet som ett funktionshinder och då är det diskriminering om man blir lönesatt efter det.

    Blir så ledsen och arg på denna orättvisa!!

  • LadyMaria
    Regnbågsdröm skrev 2016-10-16 18:16:20 följande:

    Kontakta facket! Din chef har noll rätt att säga sådär. Det där är långt ifrån okej. Helt klart diskriminering. Ta hjälp av facket. De får föra din talan och gå vidare med det där. Det är sjukt allvarligt.

    Vårt nästa försök blir också det femte. Känner igen känslan du beskriver. Är också rädd.


    Skönt att höra att det är så och att det inte är jag som är överkänslig. Ja, borde ta till facket men känns som jag inte orkar det rent psykiskt just nu.

    När har ni planerat att påbörja nästa försök?
Svar på tråden LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!