• Veronica1

    LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!

    dansar skrev 2014-01-18 18:48:17 följande:
    Hur mår ni allihop??

    Va på kliniken i veckan och det första jag möttes av var en barnvagn...
    Meeeen...... fy va typiskt! Så jäkla tråkigt.

    Jorå, mår helt ok Glad. Börjar återfå hoppet litegrann. Hur är det själv?

    Kram
  • Veronica1
    dansar skrev 2014-01-19 17:40:11 följande:
    Vad härligt!! Hoppet bygger tro, tro bygger möjligheter! Glad
    Mår bättre jag med, den här tråden har faktiskt hjälpt! :) Är nu ruvare och bara för att kräkas lite över något (som vi ofta gör här inne haha), så är jag så LESS på symtomtrådar, som jag absolut inte kan hålla mig ifrån! Helt sketans omöjligt är det! 

    Åh vad spännande, snart nya tag!! Skrattande
    Håller tummar & tår för dig {#emotions_dlg.flower}. Ruvartiden är hemsk, jobbig men ändå på något vis härlig!

    Idag är en jobbig dag igen... Rynkar på näsanhttp://verro72.bloggproffs.se/

    Önskar en bra dag & kämpa på, snart är det våran tur!

    Kram
  • Veronica1

    Pats; det var ju inte meningen att du skulle gråta . Vi går alla genom jobbiga tider i livet på ett eller annat sätt... jag hoppas att det vänder för oss alla snart.

    Sköt om er allihopa <3

  • Veronica1

    Tack gulliga ni! Vi har fått svar från kliniken idag & jag skulle tro att det blir nångång mellan april-juni som vi kommer åka till Prag nästa gång. Jag har lite prover som ska tas först & dom vill att man väntar i ca 4 månader efter ett MA så att kroppen är riktigt redo igen...

    Sköt om er & ha en mysig kväll.

    KRAM

  • Veronica1
    dansar skrev 2014-01-20 20:47:51 följande:



    Vad bra att dom vill att ni väntar för bästa förutsättningarna! Och snart är det april-juni, tiden går fort! Utom när man är ruvare då haha, då står tiden still ;)
    Ruvar du på ett eller två? Ja tiden brukar verkligen stå still när man ruvar, så jäkla jobbigt! Hoppas så mycket för din skull på ett Plus Glad

    Ja jag hoppas verkligen att tiden kommer att gå fort. Jag längtar redan Glad, men måste erkänna att jag är skit rädd. Vi har sagt till att vi vill sätta in minst 2 embryon även denna gång. Nu väntar jag bara på att den där förbaskade mensen ska komma igång nångång. Jag har haft små spottings i flera dagar nu, men det blir inget mer, suck!
  • Veronica1
    dansar skrev 2014-01-20 21:34:18 följande:



    Ett litet! Det va 5-celligt men blev 4 efter upptining. Läkaren sa att det var bra men kändes ju sådär. Har alltid fått 2 tillbaka tidigare ggr, men denna gång gav vi ALLT men fick bara ut ett litet. Så nu hoppas vi på lilla frysbönan!:)

    Åh, spottings är VÄRST, speciellt när de försenar mensen! Är min mens sen går jag på toa säkert 4 ggr timmen haha! Man blir ju galen för mindre ;)
    Klart ni ska få tillbaka 2! Var det ÄD? Förstår verkligen är det är apjobbigt och att du är rädd. Men det kommer gå hur bra som helst, kika in här och skriv av dig allt du behöver på vägen!!
    Håller mina tummar för din lilla böna, det ska gå bra! 

    Vi gör embryodonation, det kändes bättre att göra det nu eftersom mina ägg fick sämre kvalitet i slutet på våra IVF. Vill inte chansa något mer.Nu har jag försökt att få tag i min arbetsgivare, tänkte försöka få till en träff imorgon & höra hur det blir när jag ska börja jobba igen. Ska även ringa kuratorn om min sjukskrivning, hon tyckte att jag skulle börja med att jobba 50 eller 75% så att det inte blir för mycket för mig. Jag sover som en kratta på nätterna, så jag är nog inte riktigt redo än & gå in på 100%.

    Tack så mycket för er stöttning, vi behöver verkligen varandra i det läge vi är i Hjärta 
  • Veronica1
    dansar skrev 2014-01-26 13:18:19 följande:
    Så kom tant röd igen. Så fruktansvärt besviken på min egen kropp.

    Hoppas det går bättre för er andra!
    Meeen, nej! Så skulle det inte bli... Hur är det med dig? Tänker på dig Hjärta
  • Veronica1

    Välkommen hit alla Glad.

    Jag har haft några riktigt dåliga dagar. allt känns så hopplöst! Jag vet att vi ska iväg igen, men jag har kommit i en svacka när jag tror att allt är fel på mig, usch! Vissa dagar är inte roliga, då känns det som att jag bara vill ge upp.

    Kram på er {#emotions_dlg.flower}

  • Veronica1
    Jag är bara jag skrev 2014-01-28 14:10:24 följande:

    Känner verkligen igen mig... Konsten är att inte läsa för mycket,då står man där med alla fel till slut och tror man behöver tusen mediciner för att lyckas. Vilket jag inte tror! Jag tror det beror på embryona,våra ägg helt enkelt. Att du fick missfall sist var slump,det kan hända alla oavsett om man är 19 eller 43. Lite påläst okey,det kan vara bra,men "gotta "in sig,nä. Hänger du med? Glad 
    Nu tar vi nya tag och ger inte upp! Kram medsyster! Solig
    Jo så är det Glad, håller med dig. Det jag är så irriterad på nu är att det är så svårt att få till några jäkla blodprover här, fattar inte! Nu har jag iaf fått svar från kliniken & dom kan skicka rör om jag fixar någon här som tar blodprover på mig, skickar tillbaks det till dom så fixar resten. Inga som helst problem för dom & billigare än att göra det här blir förmodligen också.

    Hur mås det med dig?

    Kramar till dig {#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!