Forum Ofrivillig barnlöshet - Svårt att få barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!

  Fre 31 jan 2014 17:02 Läst 84097 gånger Totalt 616 svar
  Visar endast inlägg av Veronica1 - Visa alla inlägg
 • Veroni­ca1
  Återställ
  Fre 31 jan 2014 17:02 #105
  Jag är bara jag skrev 2014-01-31 15:32:41 följande:
  Man får må hur dåligt man vill,tänka vad man vill,undvika gravida bäst man vill eller som maken sparka in en dörr på jobbet i ren ilska över hela orättvisan. Man är sig själv närmast...
  Ja visst f#n är det orättvist, usch & fy! Är så trött på hela våran situation, blir så himla frustrerad ibland så jag vet inte vad jag ska ta mig till.

  Tack för att jag har er {#emotions_dlg.flower} 
 • Veroni­ca1
  Återställ
  Fre 7 feb 2014 13:03 #111

  SmulAnna; Välkommen hit . Ja hur gör man för att hålla humöret uppe? Det är inte lätt, vi har försökt i 6 år & allt kretsar kring hur går vi vidare efter varje misslyckande, vi har en hel hög bakom om oss! Vi bryter ihop & kommer igen, på något vis går det. Vi har manlig faktor från början, vi har gjort ED nu sist & det funkade fram till vecka 13 . Har varit så ledsen senaste tiden & undrat hur jag/vi ska orka ta nya tag, men nu står vi i kö & väntar på våran tur igen...

  Ha det så bra & kämpa på! Man får inte ge upp även fast det är tungt.

 • Veroni­ca1
  Återställ
  Tis 11 feb 2014 10:51 #118

  Hej på er! Det är nu ca 6 veckor sen jag hade mitt MA & jag tänker fortfarande på vilken vecka jag skulle ha varit i. På fredag skulle jag ha gått in i vecka 19, det känns så jobbigt & jag blir ledsen ganska ofta över att det blev som det blev, kan inte sluta tänka på vad var det som gick fel??? Usch! Jag försöker se framåt & vara positiv, men är så rädd att misslyckas igen. Spelar ingen roll vad folk säger, det är helt omöjligt för dom att sätta sig in i hur jag/vi mår i allt det här! Jag vill bara att vi ska kunna börja leva normalt & att vi kan få bli gravida, vi har kämpat alldeles för länge nu... det blir vårat elfte försök nu! Jag ska se till att må bra & vara så avslappnad som det bara går inför nästa försök, ingen stress!

  Sköt om er & ha en bra dag!

 • Veroni­ca1
  Återställ
  Tis 11 feb 2014 12:55 #120

  Jag är bara jag; tack snälla , jag kruvar mig för bf. Men som du skriver så konmer det att gå lättare med tiden... Jag tror på dig också . Man måste våga tro & hoppas för att lyckas tror jag & jag tror på det här! Vi har bara misslyckanden bakom oss men det lyckades på första försöket med ED, så nu jäklar!!!

 • Veroni­ca1
  Återställ
  Ons 19 feb 2014 08:51 #142

  Grattis till er som lyckats vilken känsla!

  Jag är livrädd inför vårat nästa försök, tänk om vi inte lyckas den här gången heller!!! Tänk att det gått 6 år av väntan... hur länge till ska vi behöva vänta? Tiden rinner iväg, jag har inte tid att vänta längre. Jag har sån himla oro i kroppen & jag vet inte hur jag ska komma ifrån den, jag kan inte vara stressad måste försöka bli lugn & försöka må bra!

  Ha en bra dag!

 • Veroni­ca1
  Återställ
  Ons 19 feb 2014 14:30 #144

  Jag är bara jag; ja du har helt rätt! Skulle man känna efter så skulle man nog bli tokig & bryta ihop fullständigt. Jag märker det när jag hamnar i ett tänk & sitter & funderar, då mår jag jätte dåligt! Det gäller att försöka hålla sig på benen så gott det går för att orka, men vissa dagar är skit!

  Tack för att ni finns & att vi kan försöka stötta varandra så gott det går iaf

 • Veroni­ca1
  Återställ
  Ons 19 feb 2014 17:06 #146

  Dansar; va gullig du är <3,tack! Ja det är så, man måste göra det bästa av situationen. Det är så skönt att kunna skriva av sig lite ibland . Hur är det med dig?

  Kramar!

 • Veroni­ca1
  Återställ
  Tor 20 feb 2014 11:39 #152

  Dansar; vilken härlig inställning . Vi är inne på samma bana att hitta saker att glädjas åt under tiden vi väntar, det är nog viktigt för att inte bryta ihop fullständigt! Vissa dagar är ok andra skit, men så är det. Det som är lite jobbigt nu är att allt tar sån tid för mig, jag drar på sig & gruvar mig för att ta tag i saker. Skulle behöva göra en del innan nästa försök, får rycka upp mig! Jag är sjukt less på omgivningen som inte ens kan fråga hur vi mår, verkar som att dom tror att allt är bra eftersom vi lever & jobbar på som vanligt efter det som hände i julas .

  2014 ska bli vårat år, vi måste tro på det!!!

  Kram

 • Veroni­ca1
  Återställ
  Tor 20 feb 2014 14:16 #154

  Jag är bara jag; 2 veckor , härligt ! Vart är det ni går? Jag är lite virrig & blandar ihop ibland :O, sorry för det.

  Nu håller vi tummarna, håååårt!

 • Veroni­ca1
  Återställ
  Tor 20 feb 2014 15:36 #156

  Jag är bara jag, haha just ja så vare . Åhh... det finns så mycket att se. Kommer inte ihåg vad allt heter, ska höra med mannen så återkommer jag .

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll