• Äldre 19 Feb 15:51
    102085 visningar
    616 svar
    616
    102085

    LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!

    Veronica1 skrev 2014-02-19 08:51:01 följande:
    Grattis till er som lyckats vilken känsla!
    Jag är livrädd inför vårat nästa försök, tänk om vi inte lyckas den här gången heller!!! Tänk att det gått 6 år av väntan... hur länge till ska vi behöva vänta? Tiden rinner iväg, jag har inte tid att vänta längre. Jag har sån himla oro i kroppen & jag vet inte hur jag ska komma ifrån den, jag kan inte vara stressad måste försöka bli lugn & försöka må bra!
    Ha en bra dag!
    Åh men vännen! Precis som Jag är Bara Jag skrev, klok som hon är, det är bara ett tecken på mänsklighet.
    Det kommer gå hur bra som helst, det är er tur nu, det bara ÄR så! Så det så!  Hjärta
    Försök tänka på allt ni har som är bra och fint (som inte har med barn att göra), det brukar lugna mig i alla fall, få lite perspektiv på något vis. Tänk vad mycket värre det hade varit om man hade stått helt ensam, utan bostad, utblottad, ja du förstår. Lite klyshigt att säga det, jag om någon vet, men det brukar hjälpa mig att hitta tacksamheten i det som finns. Då byta oron lättare ut mot härlig längtan igen :)

    Massor med lugnande styrkekramar till dig!
  • Äldre 20 Feb 00:50
    Jag är bara jag skrev 2014-02-19 18:34:19 följande:
    Just tagit första sprutan av många och trots att jag tagit hundratals innan (dock aldrig denna) slog det slint så maken fick ta. Och vilken värsting,fyyyy så ont den tog!   Några månader med den här usch,usch...  Tänk va bra vanliga fertila har det! Pippa några gånger,vara gravid,inga piller,ingen kamp,inga missfall,inte tusen mediciner och elände... Less är ju bara förnamnet,när allt börjar om för sjuttielfte gången vill man helst försvinna. 2,5 vecka kvar,alltid nåt!



    Vad tar du? Maken fick sköta det här hemma också. Men tänk att det snart är ni!! Åh, kramar sönder tummar och tår här!! :D
  • Äldre 20 Feb 01:01
    Veronica1 skrev 2014-02-19 17:06:04 följande:
    Dansar; va gullig du är . Hur är det med dig?

    Kramar!



    Jo, det är okej. Har släppt tanken på adoptionen (vi påbörjade ju allt häromveckan), det kändes så fel (för oss alltså, inte för andra). Märkligt, har ju förberett mig så länge på det.

    Vi har ju ett försök till men tror inte att vi gör något mer på ett tag. Vi har pratat mycket på sistone och insett att vi behöver hitta det fina i livet igen och försöka njuta av livet istället. Jag orkar inte sörja mer, det har stulit så mycket av mitt/vårt liv och nu är det bra. Nu pausar vi, reser och älskar som två tonåringar igen helt enkelt haha!

    Hoppas fortfarande att 2014 är vårt år, och bebis får gäääärna dyka upp i "livsnjutarpausen", bara utan äckliga hormoner och orosmoment helt enkelt.

    Hur går det för dig? Lite lugnare elr kaos? Hoppas så innerligt att ni lyckas fullt ut nu!
  • Äldre 20 Feb 22:16
    Jag är bara jag skrev 2014-02-20 12:30:04 följande:

    Clexane,om några dar Orgalutran och sen efter FET Agolutin igen-och den tas ju där bak så den måste ju maken ta. Jag har pallat de andra själv innan,men bara jag såg den där eländiga nålen fegade jag ur. Om 2 veckor är det dags,mycket fixa och boka innan! Tack för tummen! {#emotions_dlg.flower}
    Haha, har aldrig hört talas om dem trots att man nu anser sig själv vara "välbevandrad" i barnlöshetsdjungeln. Men låter inge skoj, men klart värt i slutändan ;)
    Veronica1 skrev 2014-02-20 11:39:02 följande:
    Dansar; vilken härlig inställning . Vi är inne på samma bana att hitta saker att glädjas åt under tiden vi väntar, det är nog viktigt för att inte bryta ihop fullständigt! Vissa dagar är ok andra skit, men så är det. Det som är lite jobbigt nu är att allt tar sån tid för mig, jag drar på sig & gruvar mig för att ta tag i saker. Skulle behöva göra en del innan nästa försök, får rycka upp mig! Jag är sjukt less på omgivningen som inte ens kan fråga hur vi mår, verkar som att dom tror att allt är bra eftersom vi lever & jobbar på som vanligt efter det som hände i julas .
    2014 ska bli vårat år, vi måste tro på det!!!

    Kram
    Kan inte mer än att hålla med om allt! Så LESS på att vara LESS helt enkelt.

    Kramar till er alla ute i djungeln {#emotions_dlg.flower}
  • Äldre 20 Feb 23:31
    förvirrad qvinna skrev 2014-02-20 22:43:18 följande:
    Det gör ont. Hela kroppen värker. Sambon är i chock. Jag är arg, ledsen och gud vet vad...



    Förlåt, jag hänger inte med? Vad har hänt?? :(
  • Äldre 21 Feb 00:14
    förvirrad qvinna skrev 2014-02-20 23:35:01 följande:
    Varit i småchock de senaste 12 timmarna.. jag har ingen ägglossning o han inga spermier. Är ganska kört här..



    Åh nej vad jobbigt! Var det NOLL spermier? Det är inte kört vännen, även om jag förstår att det känns så nu. Det är en del här inne som försöker genom ex. Embryoadoption. Sen finns ju vanlig adoption förstås.

    Förstår att det är en klen tröst, men när den värsta chocken lagt sig kommer du/ni hitta alternativ. Hoppet att få bli föräldrar är INTE ute! Och det är helt okej att vara uppgiven, sörja, vara ledsen och arg. Mitt (och säkert andras här också) tips är att prata med någon, det hjälper. Och vi finns här i tråden också förstås.

    Massor med styrkekramar till dig/er!
  • Äldre 21 Feb 00:45
    förvirrad qvinna skrev 2014-02-21 00:26:49 följande:
    Tack.. ska försöka prata med moster då det är för jobbigt att ta det med min egen mor..

    Har jag tur så kanske ägglossningen kommer igång efter vad de sa.. men det gör ju mest ont då vi inte får biologiskt..

    Tänker så mycket o gråtit så mycket..



    Jag förstår det, alla här förstår det. Det är en jättetuff grej att tackla. Kan bara lova att det blir bättre sen när allt lagt sig och ni får utforska möjligheterna.

    Skönt att du har någon att prata med och gråta ut hos (förutom maken alltså).

    Kramar
  • Äldre 21 Feb 15:10
    Ingrid1989 skrev 2014-02-21 14:09:22 följande:
    Tjejer... Har någon av er gjort en mild stimulering?
    Kommer att göra det snart men har bara gjort "vanlig" ivf förr...
    Igår kom mensen, sista "egna" försöket och oj vad vi försökte. Kände bara tomhet....
    Kommer man någonsin lyckas?!
    Usch, förstår känslan. Kunde inte låta bli att le åt meningen "oj vad vi försökte", det är ju tur att den biten är rolig iaf, trots att tant röd förpestar tillvaron.
    Spännande med mild stimulering! Har själv aldrig prövat, har alldeles för dåliga ägg för det. Har gjort fullt eller ostimulerat frys. Skönt att få lite mindre hormoner! Håller tummarna!
  • Äldre 22 Feb 01:40
    Veronica1 skrev 2014-02-21 22:00:52 följande:
    Det här våran resa... lång....

    verro72.bloggproffs.se/



    Verkligen lång och brokig minst sagt, men tänk att ni snart är där! Och att det kommer gå vägen fullt ut! Är helt övertygad om det:)

    Hoppas på lite hints här inne när det väl är dags då ;)
  • Äldre 6 Mar 14:08
    Jag är bara jag skrev 2014-03-03 14:45:47 följande:
    Idel motgångar för många av er just nu... Men man orkar faktiskt fortsätta,tro en veteran när jag påstår det! Glad Däremot borde kanske vi alla bli bättre på att fräsa ifrån,prioritera oss själva-och vår partner förstås- och strunta mer i vad andra kan tänkas tycka och tro.  Men behöver inte extra tjafs och elände när man redan har så fullt upp med bara barnlösheten!

    Imorron åker vi för att göra FET på fredag. Drömmer  Massa piller och sprutor,måtte det vara värt det den här gången!
    Håller tummar och tår för er imorn!! {#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!