• Veronica1

    Dansar; här är det en annan sak att berätta . Vi har nästan från början varit öppna & ärliga om vad vi gör & när det är dags för släkt & vänner, men den här gången vill jag inte det! Det är självklart svårt inför de närmaste som vi pratar med i stort sett dagligen. Vi har kommit en bit på vägen nu iaf, fått klartecken med hysteroskopin & även blodproverna som ska tas så det känns bra .

    Hur är det med dig?

    Ha en härlig lördag

  • Veronica1
    Jag är bara jag skrev 2014-02-22 13:25:26 följande:
    Veronica: det rör på sig i alla fall! Glad Vi har bokat flyg,blir en dag extra. Inga tips? Glad 
    Spännande Glad

    Old town square är fantastiskt, rekommenderar att åka upp i tornet i den gamla kyrkan som ligger där. Många bra affärer & cafeér på Palladium, en galleria med 200 butiker. Karlsbron är värd att promenera på & även slottet är grymt Glad. Jag längtar verkligen tillbaka, har så mycket kvar att se. 
  • Veronica1

    Hej svejs!

    Äntligen så är det fredag

    Ibland känns det som att jag bara vill ge upp, när allt bara går emot mig! Verkar inte som att det blir någon hysteroskopi & blodproverna verkar det som det är ett himla projekt att få iväg. Måste få tag i kolsyreis / torris. Tycker det mesta känns tungt just nu, suck! Sorry för mitt gnäll!

    Nu är det helg & jag ska försöka njuta av den ikväll ska vi ut & äta med härliga vänner & imorgon tar vi en tripp till fjällen .

    Sköt om er! Kram

  • Veronica1

    Jag är bara jag; just ja du åker imorgon , blandade känslor kan jag tro. Jag ska hålla alla tummar & tår på fredag . Ha en trevlig resa & ett stort lycka till!!!!

  • Veronica1

    Ja det där med att nästan vara läkare stämmer bra, man får vara väldigt bestämd & stå på sig om man ska komma någon vart. Ingenting har löst sig av sig själv, vi har inte gjort annat än att tjatat, ringt, mejlat & forskat på egen hand de senaste sex åren! Önskar att det kan bli våran tur snart, så bi kan börja leva normalt nångång, det vore helt underbart!

  • Veronica1
    Starshaped skrev 2014-03-05 20:29:49 följande:

    Ja "normalt" finns inte när man lever såhär, denna eviga väntan, rädslan, ledsamheten och dalarna mellan hopp och förtvivlan. Sex år lång tid, vad har ni fått för hjälp?
    Det var en bra text, allt stämmer inte in på mig heller men en hel del Glad.

    Vi har har gjort otaliga försök här hemma i Sverige. En embryodonation i Prag & förhoppningsvis försök nr 2. Det har varit nära så många gånger att vi har tänkt att vi ska ge upp men det är på något sätt något som säger att vi ska fortsätta. Hoppet vill inte svika oss Solig, jag hoppas att det ska hjälpa oss i slutändan. Vi mår riktigt dåligt vissa dagar, allt känns hopplöst & finner ingen glädje i nånting! Nu på morgonen har jag varit & tagit blodprover som ska skickas till kliniken idag, får se om det blir någon ändring på min medicinering. Får hoppas at dom håller i frakten. 

    Ha en bra dag alla kämpare!
  • Veronica1

    Jag är bara jag; Undrar hur du/ni har det . Håller tummarna imorgon, håååårt !

  • Veronica1

    Jag är bara jag; Grattis till topp embryon . Trist att ni hade strul på eran resa. Hoppas allt känns bra så här långt.... håller tummarna!

  • Veronica1

    Jag är bara jag; Grattis till topp embryon . Trist att ni hade strul på eran resa. Hoppas allt känns bra så här långt.... håller tummarna!

Svar på tråden LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!