• Jag är bara jag

    LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!

    Inte gravid...  Orkar inte ens gråta,jag visste det. Orkar inte ens bli arg längre för vad tjänar det till?  Får se om nästa ED blir i maj,maken orkar inte på studs. I så fall blir det 8 månader på raken på hormoner,gissa om jag är less?

    Tack för tummarna ändå. {#emotions_dlg.flower}

  • Jag är bara jag
    Veronica1 skrev 2014-03-24 15:30:48 följande:
    Jag är bara jag; beklagar verkligen :'(. Förstår din känsla om att inte orka vara arg, ledsen & besviken, oftast blir det sån himla uppgivenhet för mig! Kram

    Tack kära du! Jag blir mest tom,nollställer mig för att stå ut ö.h.t...  Utan djuren som sällskap-hur knäppa de än är!- och trädgården så hade det varit outhärdligt.
  • Jag är bara jag

    Jag hade nästan börjat tänka på vad jag skulle kunna göra nu igen efter 6 år ifall jag blitt gravid,men det var ju bara lägga ner...  Såg världens snyggaste antika barnvagn i går,men köpa i förväg,nä så korkad är jag inte. Så det blir tillbaks till samma igen,sitta hemma,inte träffa folk,piller,piller,piller som gör mig illamåande. Så välkommen till hatar allt och all i hela välrden-klubben - jag startade nog den tror jag.

  • Jag är bara jag
    Ingrid1989 skrev 2014-03-29 19:27:21 följande:
    Vi fick avbryta vårt försök igår. Känns tungt.
    Tog ovitrellen igår och ska få försöka hemma istället. Jag ska ta en crinone from tisdag.
    Aldrig tagit det förr och efterlyser erfarenher kring det och tips. När på dygnet är det "bäst" att ta? Morgon/kväll??

    Avbryta har jag också gjort. Fick för få äggblåsor. Tog ingen älspruta,hade hemmasex,blev gravid,men fick m.f som vanligt. Men det bevisar ju att det kan gå! Glad  Crinone gillade jag inte riktigt,men ska du ta 2 är det morron och kväll som gäller. Är det bara en ta den på kvällen när du lagt dig. De kletar nåt våldsamt som alla proggisar.
  • Jag är bara jag

    Ingrid: men var det IVF du gjorde och avbröt? Då brukar man ta 2-3 proggisar efteråt beroende på märke. Man anses kunna få för lågt av sig självt nämligen. Kanske missuppfattade vad du gjort! Glad Men gör som läkaren sagt,det räcker säkert.

  • Jag är bara jag
    Ingrid1989 skrev 2014-03-30 18:55:04 följande:
    Ja jag avbröt ett ivf försök...
    Läkaren sa en?

    Och det ska du lita på,det är mest att de klämmer i när de sägerfler. Crinone brukar vara 2,progesteron 3,men kör som han sagt,det blir bra. Glad
  • Jag är bara jag

    lillyhammer: vi vet precis hur det känns. det enda som skulle hjälpa är ju att få barn och en utredning är första steget. Kanske inte blir IVF ens,kanske går enklare. Man får ta en dag i taget,ett steg i taget,man kan liksom inte annat. Och prioritera sig själv!

  • Jag är bara jag

    Veronica: då kanske vi åker ungefär samtidigt!  Glad Jag har redan börjat 3.e omgången och FET är planerat till 14 maj. Nu baske mig ska det bara gå!

    Ger upp gör man inte och man orkar mycket mer än man tror. Man måste ju orka det man utsätts för,så är det med allt här i livet. Lätt är det inte,men man har inget val.

  • Jag är bara jag

    Satans förbannande jävla skitliv!!!!!!!!!!! Min åsikt idag.  Hatar folk som har NOLL förståelse för att man kan må dåligt. Man får inte må dåligt som barnlös,det är alldeles uppenbart. Det bor en elak liten jävul i de flesta folk,speciellt här på F.l... Ibland önskar jag samma öde åt folk så de fick känna på lite.

Svar på tråden LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!