• Jag är bara jag

    LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!

    Så bra att denna tråden finns! Ni förstår! Solig  Om man bara kunde strunta i de där förståsigpåarna som egentligen ingenting fattar,men jag tänder lätt på alla cylindrar...  Nu har jag lugnat mig,haft jättemycket att göra hemma också så det underlättar faktiskt. "Våra" lamm är på väg att födas och i mitten/slutet av maj kommer de hit. Glad 
    VU idag som ren rutin för att kolla slemhinnan.

  • Jag är bara jag

    Mammamia: du har barn sen förr och denna tråd är för ofrivilligt barnlösa,d.v.s de som försökt 2 år eller mer att få första barnet. Vi har inget gemensamt,snälla dra dig ur.

  • Jag är bara jag

    Wittra skrev 2014-04-17 19:54:25 följande:
    Nej jag har faktiskt väldigt svårt att förstå det här med sörja barnlöshet då man de facto HAR barn. Ja, det suger säkert att inte få fler...men tänk då att vara helt utan barn? Tänk att i värsta fall behöva leva så hela livet? Ni som har barn har iaf fått vara med om att bli föräldrar.

    Det får låta hur elakt som helst, jag stör mig som fan på det.

    Tack!  {#emotions_dlg.flower}
    Wittra skrev 2014-04-17 19:57:18 följande:
    Jag har då tolkat denna tråd som ämnad för oss helt utan barn, det finns mängder av syskontrådar så varför man går in i en sån här tråd och börjar prata om syskon fattar jag inte. Sekundär infertilitet är inte samma som att barnlös.
  • Jag är bara jag
    e linnea skrev 2014-04-16 23:15:25 följande:
    Usch vad otrevligt sagt! Vet många som har svårt att få sitt andra barn och det kan vara precis lika jobbigt som för oss andra!

    Jag och min sambo har försökt i lite över 1 år och då menar du att jag inte får skriva här heller då! Vi har fått reda på att vi har svårt att få barn genom utredning så bara för att vi sökt hjälp i tid så räknas det inte eller?

    Tycker vi ska stödja varandra och inte sparka ut folk som kanske vill prata med folk i liknande situation.

    Nej,det är inte lika jobbigt för ni har barn! Ni har nåt att leva för,ni vet inte alls hur det känns att kämpa i åratal och inte alls få barn. Dessutom är 4 månader ingenting,det räknas som normalt oavsett. Jag kommer gå ur om inte tråden fortsätter vara för oss utan barn,jag har faktiskt inget gemensamt med er,det får ni acceptera. Det kan vara jobbigt få fler barn,men det är sannerligen inte samma sak och nej,jag kan inte stötta er när ni jämför er med mig som kämpat 8 år för första och aldrig kommer få genetiska barn.
  • Jag är bara jag

    Inte skrivit på länge,men nu är jag så arg så jag måste få skriva av mig! Inte nog med att 4.e- fatta alltså 4.e! -ED:n misslyckades idag så får jag flera korkade och mindre genomtänkta svar på en sajt jag är med. "Ge upp" var den första-jo,det är lika med garanterat INGA barn eftersom jag inte kan bli spontant gravid! Samma person sa också att planerar man blir man inte heller gravid för man blir bara gravid om kroppen vill. Jaså?!  Senaste urbota korkade kommentaren-första gången för just mig- var klassikern: köp en hund! "Det har hjälpt många, då kommer bebisen som ett brev på posten". Gah!!!!!!!! Jag sliter snart mitt hår- är folk överlag så här korkade? Tänk en sekund innan du kläcker ur dig nåt som bevisar hur korkad du egentligen är tack!

  • Jag är bara jag
    Veronica1 skrev 2014-12-16 18:33:49 följande:
    Beklagar verkligen smile4.gif ! Fy satan va dumt sagt (skrivet),hur kan man vara så korkad??? Skaffa en hund,fy så korkat! Blir så arg när folk kläcker ur sig utan att tänka sig för.... sårar mer än gör nytta,så kan dom bara vara tyst istället.
    Sköt om dig! Kramar!
    Finns ingen laglig gräns på dumhet tyvärr. Folk tänker inte efter-där är hela felet! Jag kanske skulle kontrat med att jag klappar våra får varje dag,duger inte det istället för hund?

    Tack snälla du,nu ska jag samla ihop spillrorna av mig själv och ta nya tag-igen.
  • Jag är bara jag
    Unaangelita skrev 2014-12-16 21:02:42 följande:

    Nää fy fan!! Vad synd att inte fjärde försöket fungerade, beklagar. Får ni göra fler försök?
    Skaffa en hund?? WTF??!! Som att en hund gör en gravid?? Herregud så lustiga människor det finns.
    Hoppas ni inte ger upp och att drömmen om barn blir sann snart! Det önskar jag alla, inlusive mig själv, här inne. Att alla som verkligen kämpar och vill bli gravida blir det, snacka om årets julklapp!
    Man får ju göra så många man orkar och har råd med. Men 60000:- varje gång inkl. resa känns ju... Hon som sa det där med hunden tog åt sig av min protest,men några höll med mig också.  Lite längre ner kom det där med att adoptera-för "det funkar för många för då släpper ju stressen"... Ja,suck,folk går på vilka myter som helst tydligen! Jag skrev att det vara bara 3% av alla som adopterar som senare får biologiska barn och att det gäller lika många av dem som inte adopterat. F.ö sa min läkare igår uttryckligen att inre stress påverkar inte ett jota!!

    Nej,fram för fler bebisar åt de som förtjänar dem!! GravidDrömmer
  • Jag är bara jag
    GoC skrev 2015-03-04 18:54:12 följande:
    Hoppar in här. Vi är också ofrivilligt barnlösa. Och men de sagt menar jag att det tom är lönlöst att försöka för vår del. Vi fick diagnosen "inga spermier". Känns som att min framtid suddades ut på två sekunder. Vad ska man nu göra med sitt liv?
    Spermiedonation naturligtvis. Finns ju alla möjligheter att det lyckas då. Glad 
  • Jag är bara jag

    Nästan 9 års försök och inne på min 12.e IVF resp. 5.e ED!! 5:e alltså,i stort sett ingen måste göra så många!! Så less är för klent ord,jag är så bortom less att jag vet inte vad. Räddningen är att jag slopat gravida och bebisar-hade dött annars. Ger det som råd alltså,man måste inte vara omgiven av gravida och bebisar om man far illa av det!

  • Jag är bara jag

    Om hela världen dog eller jag skulle kvitta lika. Blir det inte min tur snart tar jag livet av mig. Borde jag gjort för 24 år sen hur som helst-allt bortom det är bortkastat tid och verkligen de här åren vi försökt få barn!! Går det inte på ett år går det inte spontant. Punkt. Går det inte på 3 IVF.er går det inte alls med egna ägg. Går det inte på 5 ED går det inte heller. Vad fan gör man då?! {#emotions_dlg.djavulsk}

Svar på tråden LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!