• Veronica1

    LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!

    Jag tror att det är bra att vara förkyld . Ja hur går det för mig? Jag väntar & väntar, känner mig faktiskt ganska less på allt, tyvärr. Det blir för mycket, en kompis till mig dog för ca en vecka sen så jag ska på begravning på torsdag. Tror jag skulle behöva vara hemma från jobbet i några dagar, vet inte...Försöker hela tiden hålla mig flytande & vara glad mot allt & alla, men vet inte om det håller.

    Kramar!

  • Veronica1

    Jag är bara jag; tack för dina fina ord! Ta hand om dig du med

  • Veronica1

    Ingrid1989; helt rätt! Mitt nyårslöfte var faktiskt att bli mer ego & tänka mer på mig själv & dom som verkligen bryr sig. Men tyvärr har det inte gått så bra! Senast idag så skickade jag ett sms till min svägerska som är gravid i vecka 32 & frågade hur hon mådde, jag har inte ens fått ett svar än... jag har inte hört ett ljud från henne sen i julas när vi hade vårat missfall, jag fattar inte varför jag håller på så här. Blir lika arg på mig själv varje gång.

    Ha det gott!

  • Veronica1

    Jag är bara jag; ett bra tecken hoppas vi på att det känns lite annorlunda ! Fortsätter att hålla tummarna för dig . Vi väntar på svaren på proverna fortfarande, betalade för dom igår så snart så... Våran koordinator skrev igår att hon gör allt för att hitta lämpliga donatorer, längtar!

    Sköt om er tjejer <3

  • Veronica1

    Jag är bara jag; beklagar verkligen :'(. Förstår din känsla om att inte orka vara arg, ledsen & besviken, oftast blir det sån himla uppgivenhet för mig! Kram

  • Veronica1

    Hej tjejer! Ja det där med att ge upp har varit nära många gånger! Men på något konstigt vis är det något som driver mig/oss. Vi har nu försökt i 6 år & det har bara varit motgångar, ibland undrar jag vad det är som gör att man orkar. Vi ska snart till med vårat andra försök med ED, har gjort 9 IVF här i Sverige innan vi gick över till ED. Nu väntar jag på min mens & naturligtvis är den sen bara för att jag vill sätta igång med behandlingen. Hatar denna väntan... suck! Förhoppningsvis kan vi åka i mitten på maj om allt går enligt planerna, vilket det aldrig gör för oss, tyvärr!

    Önskar er alla lycka till & att vi alla får våran lilla bebis till slut

  • Veronica1

    Tiana; skönt att det känns lite bättre . Jag tror att mår man bra i sig själv så är det lättare att lyckas.

  • Veronica1

    Jag är bara jag; va härligt att du är på gång igen . Jag har inte fått min mens än, fattar inte varför den dröjer, blir tokig! Allt hänger på drn nu när vi ska ta oss iväg. Vore jätte kul om det blir ungefär samtidigt för oss

  • Veronica1

    Jag är bara jag; stor kram till dig <3.

    Själv vet jag inte hur jag ska göra, läkaren som skulle göra hysteroskopin på mig nästa vecka, är bortrest!!! Nu ringer jag runt överallt för att försöka få någon annan som kan hjälpa mig, men det verkar inte så lovande . Tänk att det alltid ska vara motgångar, blir så less på det här. Att det ska va så jäkla svårt att få lite hjälp i det här landet!

  • Veronica1

    Dansar; här är jag . Åker till Prag imorgon, ET på fredag. Jag är livrädd!!!! Hur går det för dig?

    Sköt om er allihopa

  • Veronica1
    Jag är bara jag skrev 2014-12-16 17:37:24 följande:

    Inte skrivit på länge,men nu är jag så arg så jag måste få skriva av mig! Inte nog med att 4.e- fatta alltså 4.e! -ED:n misslyckades idag så får jag flera korkade och mindre genomtänkta svar på en sajt jag är med. "Ge upp" var den första-jo,det är lika med garanterat INGA barn eftersom jag inte kan bli spontant gravid! Samma person sa också att planerar man blir man inte heller gravid för man blir bara gravid om kroppen vill. Jaså?!  Senaste urbota korkade kommentaren-första gången för just mig- var klassikern: köp en hund! "Det har hjälpt många, då kommer bebisen som ett brev på posten". Gah!!!!!!!! Jag sliter snart mitt hår- är folk överlag så här korkade? Tänk en sekund innan du kläcker ur dig nåt som bevisar hur korkad du egentligen är tack!


    Beklagar verkligen ! Fy satan va dumt sagt (skrivet),hur kan man vara så korkad??? Skaffa en hund,fy så korkat! Blir så arg när folk kläcker ur sig utan att tänka sig för.... sårar mer än gör nytta,så kan dom bara vara tyst istället.

    Sköt om dig! Kramar!
Svar på tråden LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!