• Jag är bara jag

    LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!

    princess77 skrev 2015-04-17 23:57:25 följande:
    Fast det kan gå spontan fast man har kämpat i 5,5 år och genomgått 6 misslyckade ivf försök. Helt plötsligt hände det och sonen är idag 4 år.
    Jag har varit där ni är och jag förstår sorgen och frustrationen.
    Men sluta aldrig hoppas,sluta aldrig be under kan ju ske
    Om man är ung kanske,men jag är asgammal tyvärr...  Vet en som lyckats i min ålder. Men som vanligt får man samla ihop spillrorna och ta nya tag-man kan ju inte ha slösat alla år på ingenting,det måste ju bli barn!
  • Jag är bara jag
    princess77 skrev 2015-04-20 22:34:31 följande:
    Jag är bara jag,vet inte hit gammal du är men jag var 33 år när jag äntligen blev gravid och utdömd av läkarvården. Jag hade försökt i över 5,5 år och hade mycket dålig/ingen äggreserv kvar och ändå hände det. Jag var verkligen inte ung i den bemärkelsen så ge inte upp!!!
    Jag blir 47 i år. Har fått besked idag att jag är gravid,men tar inte ut nåt i förväg. En dag i taget! 
  • Jag är bara jag
    silouh skrev 2015-04-22 21:21:02 följande:
    Jag är bara jag.- Så underbart, vilken härlig nyhet, massor med kramar åt dig. Hoppas hoppas att det går vägen!!
    Ser illa ut för jag blöder,men,men... Vi har ju 5 i frysen även om jag verkligen hoppats på de här två!
  • Jag är bara jag
    princess77 skrev 2015-04-28 21:53:17 följande:
    Jag är bara jag:Jag håller tummarna för er! Hoppas verkligen att det går vägen
    Tack!
  • Jag är bara jag
    fröken fegis skrev 2015-05-01 14:06:04 följande:
    Och DÄR gick första IVF´n åt helsike! Idag kom den kära tant röd på besök, IGEN! Efter 4,5 års "hemma-verkstad", 3 misslyckade inseminationer och nu en misslyckad IVF är framtidstron helt förlorad. Jag har gått sönder...
    Man får gå sönder en stund,plocka ihop resterna vad tiden lider och sen försöka på nytt. Hoppet är absolut inte ute! Hjärta
  • Jag är bara jag
    fröken fegis skrev 2015-05-02 17:42:24 följande:
    Tack! Det är skönt med folk som förstår vad man går igenom. Idag, känns det redan bättre - nu är det bara att blicka framåt! Kram
    Man får ta en dag i taget så blir det långsamt bättre. Och närmare målet!
  • Jag är bara jag
    fröken fegis skrev 2015-05-26 20:40:17 följande:
    Snälla någon - skjut mig!!! Ruvardag 9 efter FET har haft mensvärk hela dagen så där gick det åt skogen... Dessutom fick jag idag de underbara nyheterna att våra vänner väntar sitt 2:a barn. Jippie! Grattis till dem, det är ju så jäkla kul att klistra på sig ett leende och spela glad för alla andras skull även om det aldrig blir ens egen tur och man mest bara vill dö. Sån fruktansvärt dålig dag, önskar att jag aldrig gått upp, tur det är läggdags snart igen.
    Sluta umgås med fertila!! Gjorde jag för många år sen,jag stod inte ut. Nu har flera fått tre barn efter vi började,men man slipper gratta fast man egentligen vill spy,det är bara ryktesvägen man hör. Sånt som får en att må dåligt behöver man inte utsättas för,man väljer själv.
  • Jag är bara jag

    Om man får panik och vill spy av gravida-varför all sin dar utsätta sig själv och andra för det?! Finns inte på kartan att nån skulle fatta heller. När jag förklarade för en överfertil 41-åring fick jag höra att hon minsann kollat upp sig före hon gifte sig och hon var minsann lika fertil som en 20-åring.Jo,det var ju givande att höra! NOT! Folk är idioter,jag är miljoner gånger hellre ensam eller umgås med andra än fertila än plågas-oavsett vad ni än tycker. Det finns andra att umgås med dessutom -äldre och de som har gamla barn och inte riskerar få fler.

  • Jag är bara jag

    Igår såg jag en kvinna som fått trillingar. 6 barn totalt-de två äldsta endast 4 år. Såna gånger vill jag ännu mer dö.. Var är rättvisan,var är logiken,varför ska hon ha tusen ungar och jag ingen? Nästa person som pratar om "meningen" skjuter jag...

  • Jag är bara jag
    Somjaglängtar skrev 2015-05-29 09:41:23 följande:
    jag är bara jag: Jag tycker att det låter som att du har helt fel människor runt dig. Jag skulle aldrig umgås med någon som får mig att må dåligt. Men om man mår så dåligt att man får panik och vill spy av gravida borde man kanske gå och prata med någon. Det gjorde jag i början när vi började förstå att vi inte hade så lätt att få barn.
    Varför prata med nån?! De fattar ju inget heller! Och löser inte problemet! Praktiska problem går inte prata bort och sorg över barnlöshet löser man genom att få barn. Det är oerhört sällan jag utsätts dessutom-jag är hemma och trivs bäst hemma. Jämnåriga får inte barn-de får barnbarn.
Svar på tråden LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!