• Jag är bara jag

    LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!

    Vill absolut inte att nån nu tar illa upp av detta inlägg för det är enbart menat som uppmuntran! Ge inte upp-jag har för första gången på 9 år kommit till v.12!  Glad Det kan krävas nytänkande med behandlingar och mediciner, men det kan absolut gå.

    Under tiden till miraklet sker får ni lära er att fräsa av folk och prioritera er själva. Djur är inte dumt,vi har ju får och då måste man dels ta hand om dem och tänka på annat och så får man lite kel också. Japp,en av våra "damer" är jättekelig! Allt som får en att må bra och ger ny energi är bra. Allt som suger energi-inkl. folk!- kan ryka all världens väg.

  • Jag är bara jag
    Decibel84 skrev 2015-11-11 17:30:58 följande:

    NEJ! :(


    fan, men efter tre missfall brukar man bli undersökt mer noga väl?


    Om man är ung och har rätt till landstingshjälp. Det har inte jag. Får fråga min klinik vad de kan tänkas erbjuda i medicinform och min läkare här vilka prover han tror på att ta. Äggdonatorn var 22-man får inte 2 MA i den åldern så felet sitter hos mig tyvärr.
  • Jag är bara jag
    Decibel84 skrev 2015-11-11 17:46:18 följande:
    har du funderat på progesteron?
    Tar man i massor vid ED. Det som återstår är att höja Prednisolonet och ev. ta intralipid. Kanske fler injektioner med Pregnyl.
  • Jag är bara jag
    Decibel84 skrev 2015-11-11 17:58:12 följande:
    jaha okej..har annars läst att man bör smörja med progesteron tre månader för att höja balansen i kroppen
    Kan man göra om man försöker bli gravid spontant. Kan inte jag alls utan gör enbart ED sen 2 år tillbaks. Tar massor med mediciner, men det har ändå inte hjälpt Och orättvist är bara förnamnet, jag är mer ilsken än ledsen numer.
  • Jag är bara jag
    Decibel84 skrev 2015-11-11 19:01:36 följande:
    jag beklagar verkligen.
    är inte så insatt så du gör ED vad är det?
    Förlåt,jag tänker inte på att alla inte vet. ED är embryodonation d.v.s dubbeldonation av både ägg och spermier. Har gjort 6 stycken,gravid 2 ggr och båda blev MA. Totalt tre barn.
  • Jag är bara jag
    Decibel84 skrev 2015-11-11 19:08:22 följande:
    ah okej, ja alla förkortningar gör att man blir snurrig. men ja det är så jävla orättvist, men du har tre barn sen tidigare?
    Nej,jag har inga barn. Förlorat 4 minst i mina missfall.
  • Jag är bara jag
    Decibel84 skrev 2015-11-11 19:41:47 följande:
    åh..finns det inget mer att göra för er? surrogat? kanske inte så vanligt och lätt att få tag på..:(

    Får bli sista steget. Alla läkare säger att kan man bli gravid kan man också få barn. Det gäller bara att hitta rätt mediciner och jag har några oprovade.
  • Jag är bara jag
    Butterfly32 skrev 2015-11-11 21:49:30 följande:
    Vad tråkigt att höra Jag är bara jag.
    Men vad gjorde läkarna annorlunda den här gången mot andra gånger?
    Andra gången med ökad progesteron och första med lite ökad dos Prednisolon.
  • Jag är bara jag

    Så var det dags för myten om avslappning, inre stress och rätt tänkande igen... Tillåt mig SPY på lögnerna! Jag är inte infertil för att jag verkligen vill ha barn, längtar och försöker! Jag hade kunnat ligga i koma de 8 år vi försökte själva utan att lyckas det minsta lilla. Gah! Varför fortsätter folk skuldbelägga infertila kvinnor? Speciellt när man själv har lite svårt?

  • Jag är bara jag

    Vill bara inge lite hopp åt er som inte lyckats än. Efter 10 år och många motgångar ha jag äntligen lyckats komma till v.20! Glad Det går bara man inte ger upp. För oss krävdes ED och massa mediciner, men det kan absolut gå.

  • Jag är bara jag
    dansar skrev 2016-09-10 17:50:54 följande:
    Hej alla barnlösa medsystrar!

    Hur går det för er alla? Var evigheter sen jag skrev här. Men nu är man alltså tillbaka. Läget är oförändrat iaf. Ytterligare ett IVF misslyckat. Häromdagen berättade lillasyster för familjen att dom väntar barn, familjens första barnbarn alltså. Morföräldrar skålade i champagne och jag satt där och sjönk genom jorden. En långsam död. Fick sen kommentaren att "du är väl lite glad för hennes skull?", skar så ända in i hjärtat.
    Känner på allvar att jag oroar mig över min psykiska hälsa, depression och panikångest inte långt borta. Någon som känner igen sig?
    Har även funderat på surrogatmödraskap, någon mer?
    Kramar och styrka till er alla <3

    P.s. tråden skapades för dem som HELT saknar barn. Syftet med det är absolut inte att få syskonlängtare att känna sig ovälkomna eller hånade, syftet är bara att vi som ALDRIG lyckats behöver ett eget forum. Jag ska ändra det i beskrivningen, lycka till till er ändå förstås!
    Jag är gravid i vecka 29 efter 10 år! Glad  Så det finns hopp. Krävdes många ED och flera missfall och ändrad medicinering, men nu sitter jag här trots allt och väntar barn. Ge aldrig upp!  {#emotions_dlg.flower}
  • Jag är bara jag
    dansar skrev 2016-09-10 21:21:35 följande:
    Grattis! Hur lyckades ni? Hur orkade ni fortsätta? Nyfiken. {#emotions_dlg.flower}
    Man orkar det man måste och vill man ha barn lika mycket som vi gör man ALLT. Man har inget val helt enkelt. 7:e ED:n, 2 frysisar blev ett barn med Trombyl och 10 mg Prednisolon per dag. Övertygad om att det gjorde susen. Glad
  • Jag är bara jag
    Goo skrev 2016-10-01 22:21:14 följande:
    Hur länge in i graviditeten tog du trombyl? Jag självmedicinerade det nu när jag gjorde min första FET, fick plus på stickan, men slutade ta det nu igår. Är i v 8 nu. Är lite nojig över att sluta ta det, men läste att det kan ge dåliga effekter på barnet om man tar för länge så blev nojig över det med. 

    ED, är det embryodonation? Gjorde ni det utomlands då? För det görs inte i Sverige än va? Eller? Vad gör prednisolon för något?
    Ska ta Trombyl till v.36-det är standard vid upprepade missfall. ED är just embryodonation. Inte tillåtet här-vi har gjort våra i Brno. Prednisolon är cortisonpreparat. Det dämpar immunförsvaret som kan vara en bov vid upprepade missfall. I Sverige är det ytterst få läkare som tror på dess effekt. Men varför skulle jag lyckas efter 7 ED och 4 missfall precis när jag dubblade dosen?! Finns ingen annan förklaring.
Svar på tråden LESS på ofrivillig barnlöshet? Skriv av dig!