Inlägg från: Maddi |Visa alla inlägg
  • Maddi

    Pink or blue företag

    Jag undrar om det är någon som handlat från deras sida. Jag har själv varit på väg ett par gånger tills jag kommit till betalsidan och dragit mig ur. Är företaget seriöst? Ett 08 nummer har dom men det står samtidigt en adress till Tyskland, jag hittar ingen bra information om företaget i sig. Jag brukar inte tveka, men i detta fall.


  • Svar på tråden Pink or blue företag
  • Maddi
    Prefix87 skrev 2014-01-08 09:43:01 följande:
    jag hade tänkt beställa babyskydd därifrån, då de var mycket billigare än de andra. Men jag drog mig ur då jag kom till betalningen, då man skulle betala in pengar på ett IBAN nummer, alltså ett utländskt konto nummer som banken tar extra betalt för att utföra. Jag tycker det känns tryggare att handla från ett företag med "svenska betalningsmöjligheter"...

    Kanske inte så hjälpsamt svar.. :)
    Jo det känns ju inte fullt seriöst. Dom är väldigt mycket billigare på vissa saker men det kanske inte är värt att beställa från dom. 
  • Maddi
    fiffiobella skrev 2015-05-15 10:24:56 följande:

    Funkade utmärkt för mig och jag betalade med Klarna. Billigt behöver väl inte betyda skumt? Tvärtom så ser man ju hur mycket andra babyshoppar på nätet lägger på sina priser för exakt samma produkter... Jag kan i alla fall varmt rekommendera pinkorblue.se från egen erfarenhet.


    Nix, billigt behöver inte betyda skumt. Men när jag i januari 2014, alltså för ett år sen (då även tråden skapades) så skulle man betala in på ett annat sätt vilket såg skumt ut. Men nu ser ju naturligtvis inte betalningen skum ut längre :)
Svar på tråden Pink or blue företag