• Callin­a
    Äldre 9 Jan 19:46
    70510 visningar
    36 svar
    36
    70510

    någon som provat allevo? Går man ner i vikt?

    Jag börjar med allevo idag, och ja jag hoppas jag går ned i vikt såklart. Såklart man gör. Det är enkelt, man äter färre kalorier men viktigt att du dricker massor och att du är beredd att ändra livsstil efteråt.

  • Callin­a
    Äldre 11 Jan 13:04
    #8

    Jag är bara på tredje dagen och försöker köra max 900 kalorier per dag. Vet inte om det är kickstart? Kör dock allevos extra proteinprodukter där man blandar pulvret med lättmjölk och de jag smakat hittils är goda. Kan inte ha kommit i ketos ännu men började på 81 kg och väger idag, tredje dagen 79 kg. Så det hjälper ju motivationen lite, speciellt idag när jag har huvudvärk from hell. Försöker hinka i mig vatten...

  • Callin­a
    Äldre 11 Jan 13:17
    #10
    pidda skrev 2014-01-11 13:10:14 följande:
    Allevo funkar inte, det är bortkastade pengar, viktväktarna funkar inte och det finns ingen diet eller metod som funkar. När ska folk fatta att det enda som funkar är att ändra på sin livsstil en gång för alla?

    Ändå ser vi ständigt dessa idiotiska svältkurer som bara leder till kompensatorisk överätning och ökad vikt.
    Ja så kan det vara i många fall. I mitt fall tex är det inte riktigt så. Jag kan inte träna mer än lugna promenader och inte alls långa. Jag har gått upp i vikt av mediciner som jag nu slutat ta och har ingen som helst möjlighet att träna bort denna övervikt. Då är detta en väg till hjälp. Jag måste också gå ned i vikt för att må bättre.
    Oerhört trist att läsa ditt sura inlägg
  • Callin­a
    Äldre 11 Jan 18:20
    #12

    Sanningen? Vem har pratat om hetsätning? Att äta för mycket har aldrig varit mitt problem. Och vad tror du jag har för sjukdom som så käckt föreslår vattengympa och sjukgymnast. Jag vet bra mycket mer än Dig hur man kan träna kroppen skonsamt, jag har via läkare fått testa det mesta om inte allt som finns. Så uttala dig inte innan du leker viktigpetter. Gå ut och mucka med någon i verkligheten i stället för på nätet, fegis.

Svar på tråden någon som provat allevo? Går man ner i vikt?