Inlägg från: Fridaalexandra89 |Visa alla inlägg
  • Fridaalexandra89

    Svenskar i England? :)

    Hej! Hur många Englandsbor finns det här? :) Själv bor jag med min man och son i Cheltenham, sedan 3 år tillbaka. Berätta gärna vart ni bor och vad som fick er att flytta :)

  • Svar på tråden Svenskar i England? :)
  • Fridaalexandra89

    Javisst går tiden snabbt!! Satt just och tänkte på om jag fick valet att flytta hem igen, så vet jag inte. För jag vet hur mycket jag ville lämna Sverige när jag bodde där, samt att jag trivs här, men ändå så har jag så svårt att se oss "bli" engelska om du förstår vad jag menar. Men hemlängtan har jag :( I och med att min man är svensk, så pratar vi bara svenska här hemma, men han har lika bra engelska som svenska, som är väldigt kul. Han har ju bättre engelska än en själv ;) Åker ni hem ofta? Vart bodde du i Sverige?

  • Fridaalexandra89

    Superkul att läsa alla era berättelser! Och lycka till Londonkarin som flyttar hem! Vet vad du menar med hemlängtan! Själv flyttade jag hit med min man och våran 9 månaders son för ca 3 1/2 år sedan. Tiden går så otroligt snabbt! Min man är alltså också svensk, så vår son pratar flytande svenska och engelska. Vår son fyllde 4 i september, så han missade skolan precis (vilket jag uppskattar). Han går nu på ett privatdagis, som jag tycker mycket bra om. Jag jobbar på ett svenskt cafe/restaurang som heter Svea, uppskattar det jobbet så mycket, då ägaren, som också är svenska, har blivit lite som en slags moster för mig :) jag saknar min familj där hemma så mycket, så det känns tryggt att ha henne på något sätt. Vi väntar vårt andra barn, som är beräknad att Komma i aug. Längtar så mycket, men har lite panik över att ej ha familjen runt om när man kanske behöver dom som mest, T ex när det är dags att föda. LndMamma, hur långt gången är du? :) grattis!!

Svar på tråden Svenskar i England? :)