• Äldre 25 Jan 13:27
    21924 visningar
    97 svar
    97
    21924

    Svenskar i England? :)

    Bor i Cheshire sedan 13 år tillbaks. Min man är också svensk så vi pratar svenska hemma och våra två barn som är födda här är tvåspråkiga. Blev brittisk medborgare 2007 så vi har dubbla medborgarskap. Trivs väldigt bra, bor i ett super område där statliga skolan är utmärkt så vi behöver inte gå privat. Vilket är tur för jag vet inte hur det skulle gå ihop med dagisavgiften på toppen....

  • Äldre 27 Jan 23:14
    #7
    londonkarin skrev 2014-01-26 10:23:39 följande:

    Jag bor i Surrey med engelsk man och 2 barn. Varit i UK i 11 år. Men vi flyttar till Sverige i sommar! Vi får se hur det kommer gå.....Har haft otrolig hemlängtan sedan jag fick barn nr. 2. Barnen går i en fantastisk skola vilken jag kommer sakna. Dock kommer jag inte sakna all trängsel, att alltid behöva vara fast i trafikkö av att bara åka till Sainsburys!


    Lycka till! Fördelen med att bo lite norröver som jag gör är att trafiken är lugnare. Vi har dock mycket regn men å andra sidan är det oerhört grönt, "lush" och vackert. Varje gång jag kör på vägar som har träd vid sidorna där trädkronorna möts över vägen i bildar en grön "tunnel" så blir jag så glad o tänker hur tjusigt det är.
Svar på tråden Svenskar i England? :)