Svar på tråden Kvinnor-sluta klippa er så jävla fult!
 • Mån 27 jan 2014 07:51
  38973 visningar
  267 svar
  Inlägg från sextiotalist Visa alla inlägg

  Kvinnor-sluta klippa er så jävla fult!

  Anonym (Arg arg arg) skrev 2014-01-26 18:57:30 följande:  Jo för att min sambo har klippt sig så! Jag startade en tråd för ett tag sen då hon kom med denna fula frisyr.
  Nu några veckor senare har jag blivit deprimerad. Hon var så fin innan men nu är hon ful
  Blir du deprimerad av en frisyr din sambo valt, då har du problem.
 • Mån 27 jan 2014 07:57
  #96
  Anonym (Arg arg arg) skrev 2014-01-26 20:36:04 följande:  Ja folk här inne förnekar bara. Jag lovar att många här skulle bli ledsna om deras partner klippte sig på ett brutalt fult sätt.

  Hon gör runt och tycker det är snyggt tror jag...vi pratar inte om det så ofta. Jag sitter och förnekar för mig själv att hon har kort hår hela tiden.

  Fast fortfarande så är det hennes hår, hennes beslut och hon kanske inte ens trivdes i sitt hår, utan tycker bara det är skönt att bli av med det.

  Jag hade inte jublat om min sambo rakade av sig allt hår, men deprimerad hade jag inte blivt. Tyckt det varit tråkigt, men inte tagit upp mina tankar
 • Tor 30 jan 2014 08:54
  Anonym (mielle) skrev 2014-01-29 13:18:17 följande:
  Men jag har ju sagt tusen gånger i den här tråden att det är deras val? Att alla är olika och att alla tycker att olika saker är fint. LÄS innan du skäller på någon sådär, jisses. Jag sa vad jag tycker, och jag tycker inte att snaggat/renrakat/kort page är snyggt på tjejer. Det är MIN åsikt. Men sedan om någon vill ha sitt hår så ändå så får dom ju självklart det. Tjejer med sjukdomar tycker jag väldigt synd om, och jag skulle väl aldrig säga till någon med kort hår att den är ful tex? Jag bara tycker att alla tjejer är fina i långt hår, och jag får faktiskt tycka det. Tjejer som har tex cancer blir ju oftast jätteledsna när deras hår faller av, så dom tycker ju också uppenbarligen att deras hår var fint innan. Men iaf folk får göra vad tusan dom vill med sin kropp och sitt hår, jag sa inget om det.
  Nej, alla kvinnor är inte fina i långt hår, så är det bara. Vissa har en hårkvalitet som inte tillåter långt hår, andra har en ansiktsform som inte heller tillåter det.
  Samma sak med kort hår, alla klär inte heller i det.

  Min sambo envisas med att klippa sitt hår väldigt kort, personligen tycker jag att han är snyggare i lite längre hår. Men vi har olika uppfattningar, Men det är hans hår, så han bestämmer.

  För övrigt så finns det män som ser väldigt manliga ut med långt hår
 • Tor 30 jan 2014 08:56
  Göteborg66 skrev 2014-01-30 08:47:31 följande:

  OM vi vänder på det: Min sambo gillar mej i kort hår men jag vill ha lite längre hår då håller jag det kort så klart!
  Hon frågade mej i början av veckan om det inte är dags att klippa mej snart, fixade dagen efter klipptid till på fredag!
  Här är det tvärtom, men jag skulle inte ens tänka tanken på att styra min sambos frisyr. Han vill ha det superkort, jag vill ha det längre.
Svar på tråden Kvinnor-sluta klippa er så jävla fult!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...