Inlägg från: Anonym (Strumpbyxan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Kvinnor-sluta klippa er så jävla fult!

    Anonym (Fia) skrev 2014-01-28 10:16:26 följande:
    Du hävdade du inte trodde "en enda" tyckte så. Alltså falsifierat av en enda som faktiskt gör det.  Kan vara en indikation att revidera vad du tror. 
    Att du inte tycker det är fint är inget du har någon grund för att automatiskt projicera på resten av manliga befolkningen. Än mindre att så till vida grad hävda att om någon säger de gillar det så är de bara desperata och ljuger för att "få till det".

    Nej att skiva så säger mer om ditt intellekt än vad den manliga befolkningen som helhet har som preferenser. 

    tl;dr Du tror fel. 

    Du kanske skall ta reda på fakta om vad män föredrar innan du skriker ut ditt hat mot normala män...
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (nej) skrev 2014-01-28 20:23:17 följande:
    För några månader sen klippte jag av mitt hår som hade blivit alldeles för långt, gick ner en bit under axlarna. Det är så sjukt jobbigt med långt hår, att tvätta, borsta igenom och låta det torka. Jag tog helt enkelt fram en kökssax och klippte av precis så att jag kan ha håret i en tofs. Nu går det snabbare att tvätta, borsta igenom och det torkar fortare. Jag fixar i princip aldrig med mitt hår. Har mitt hår i tofs både dag och natt, förutom direkt efter dusch då det ska få torka då. Jag är för feg för att klippa av håret ännu mer. Men det känns nästan som snaggat som det är nu, då jag i princip alltid har håret uppsatt i en tofs.

    Vad män tycker skiter jag i, jag föddes inte in till denna värld för att behaga män. Jag skiter fullständigt i vad män föredrar, ligga får jag göra ändå till skillnad från vissa män...Tyst

    Härlig inställning! Not!
  • Anonym (Kaffedraken)

    En sak som jag noterat under alla mina år som jag kollat in tjejer (30-40år) är att ofta är det tjjejer som är lite "mer rundlagda" som har kort hår.

  • Anonym (Kaffedraken)
    molly50 skrev 2014-01-30 13:48:35 följande:
    Jag är själv lite mullig och jag har långt hår. Så det där stämmer nog inte på alla.
    Absolut inte, men förhållandevis rätt många.
Svar på tråden Kvinnor-sluta klippa er så jävla fult!