• Äldre 28 jan 09:13
  19588 visningar
  11 svar
  Inlägg från Tusselina Visa alla inlägg
  11
  19588

  Vilka är de bästa sidorna på nätet att beställa hudvård, smink och hårprodukter?

  strawberrynet är faktiskt överraskande bra även om det inte längre är superbilligt som det var när de krigade för moms frihet (de skickade på chans och ersatte om du skrev och bad dem om det fastnade i tullen, men det började fastna för mycket i Sverige så då fick de frångå principen att kriga för det och börja förbetala in moms. Det är framförallt moms det handlar om som tillkommer på order från utanför EU. 
  I vilket fall som helst är de väldigt bra att ha att göra med även om något går fel trots utseende på sidan och att det är Hong Kong. Snabba att svara på mail och så samt villiga att skicka nytt om något problem även om det gäller att vara tydligt i kommunikationen pga språkbarriären. Dock är sortimentet inte statiskt, det är lite olika vad som faktiskt finns inne, men blir rätt billigt tillslut med alla kombo och lojalitetsrabatter om man skickar efter ofta (bättre att göra flera order om några saker än en stor om man snabbt vill komma upp i trappan). 

  hqhair blev tyvärr sämre för några år sedan gällande sortiment. Har även haft ganska många problem där med både tekniskt på sidan och varor som står att de snart ska komma in men aldrig gör det och när man frågar om det så är de permanent slutsålda men ligger ändå kvar. 

  senast handlade jag från beautybay, det var snabbt och bra

  generellt är engelska sidor bra om man vill slippa moms (redan inbakat och till lägre sats än i Sverige). Sen vet jag ganska många som gör bra affärer över ebay men aldrig riktigt kommit överens med själv. 

 • Äldre 15 feb 19:09
  #8
  Colourfulrainbow skrev 2014-01-29 20:09:09 följande:
  Tack för all hjälp!

  Tusselina, fick du betala tull eller (extra) moms när du handlade från beautybay?
  Beautybay är i UK så inom EU så ingen tull eller moms kan tillkomma där. (inom EU räknas att det beskattas i landet det köps - alltså momsen är betald i UK redan och ingen dubbelmoms i EU).
Svar på tråden Vilka är de bästa sidorna på nätet att beställa hudvård, smink och hårprodukter?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.