• lilywashere

    Yngre män?!

    Jag har haft förhållanden med såväl yngre som äldre män, ålder spelar egentligen ingen roll för mig. Men, jag är 36 och har märkt en tydlig förändring senaste åren -mycket yngre män (10-15 år yngre) jagar mig helt plötsligt som besatta! Jag fattar ingenting. Varför? Tror dom att jag är ett "lätt" ragg eller är det nåt speciellt med "äldre" kvinnor som lockar dom?

  • Svar på tråden Yngre män?!
  • Roxanan

    Pojkspolingarna vill ha någon som kan snurra upp dem i sängen.


    Göteborgare i hjärtat
  • lilywashere
    felix le chat skrev 2014-02-05 22:14:15 följande:
    så killar som är 20-25 är helt besatta i dej ? Skrattande
    Ja, tydligen! Fattar ingenting. Vill dom ha en modersfigur eller är det nån typ av sexfanstasi de vill förverkliga??
  • lilywashere
    Roxanan skrev 2014-02-05 22:16:08 följande:
    Pojkspolingarna vill ha någon som kan snurra upp dem i sängen.
    Det låter som en rimlig förklaring.... ;)
  • JohanBestGFX

    Jag är en man på 21 år, och tycker om kvinnor i 30-40+, ni är gudar i sängen Flört, snygga, har skaffat sig erfarenhet i livet och helt enkelt en underbar ålder tycker jag för kvinnor... låter liksom sexigt... 30+ kvinna... gör ju så att man blir kåt direkt, haha. Ta det positivt allt ;), du ska vara glad :)

  • Rezgol

    jag ska säga nu att äldre kvinnor har en kropp som lockar mest män, de blir breda och deras höft blir stor och man tänker liksom att det tillräckliga stark att pumpa faktiskt, jag blir hela tiden kåt på äldre kvinnor och själv blir förvirrad ?

  • Noname00

    När jag var 20-30 så tände jag till på äldre kvinnor.

    Det var spänningen och passionen och deras erfarenhet som gjorde det.

    När jag var 23 så vart jag påsatt av en 28 åring det kändes mycket äldre provade även en 40 årig kvinna när jag var 25 kändes konstigt i början men var ett av de bästa sex jag haft.

  • smurfan74

    Speciellt i katolska länder och runt medelhavet uppfattas ju äldre kvinnor, spec. mödrar som "kink", eftersom modern är s.a.s. helig i dessa områden. Det är alltså en slags förbjuden lockelse med det hela som inte är samma i Sverige och som vi kanske inte riktigt uppfattar. Men detta är även tjusningen med s.k. "MILF"-pornografi för många män.

Svar på tråden Yngre män?!