Inlägg från: mangew |Visa alla inlägg
  • mangew

    Vilket kök ska jag köpa ? Facit!

    Skulle gärna vilja veta mer om erfarenheterna av Epoq då de är ena av två köksleverantörer vi väljer mellan och kommer göra vår köksbeställning närmaste dagarna.

    De har bra pris speciellt som vi ska ha Akrylbänkskiva (Avonite), fina lådbeslag och gångjärn i Grass . samma som Kvänum, bra garantier.

    Enda som vi är tveksamma till är kundservice, leveranser och reklamationer.

    Den andra vi väiljer mellan är Kvänum, inte kök i samma prisklass men fundersamma om det är värt lägga dubbla pengen på Kvänum.

  • mangew

    Tack för dina input vad gäller köksköpet "Perry",

    Vi har velat ett tag mellan olika köksleverantörer, var inställda på HTH men de går bort då de lägger ner i våran trakt, IKEA går bort pga. för mycket kompromisser i layouten, Sentens svarade aldrig på vår offertförfrågan, Epoq har visat riktigt attraktivt pris på sitt kök upphottat med Akrylbänkskiva och Silgranit diskho. Vi ställer dock frågetecken för service och leveransgarantier, läst mycket med varierande resultat där.

    Men då Kvänum nu visat att de inte alls ligger så högt i pris på snickerierna som man kunnat tro av att läsa på forum så ska vi nog prova på detta kök. Surt bara att deras akrylbänkskiva kostar ca. 10kkr mer än en motsvarande från Epoq.  Att nu gå tillbaka en vända till och besöka Marbodal, Ballingslöv och ett par till som finns i närheten orkar vi nog inte och tror inte ens att det blir någon större skillnad till Kvänum i pris.

    Vilket kök vi än väljer kommer vi montera det själv.

Svar på tråden Vilket kök ska jag köpa ? Facit!