Inlägg från: Gert |Visa alla inlägg
  • Gert
    KillBill skrev 2015-11-23 17:59:07 följande:
    Jasså du har börjat intressera dig för Miljöpartister på gräsrotsnivå?
    Inte lika mycket som du är intresserad av allt som rör SD.
    Give ´em Hell!
  • Gert
    Rataxes skrev 2015-11-23 18:32:26 följande:
    Vad var det för hemskt rasistiskt han sagt som fick det där löjliga lilla partiet att fundera på att utesluta honom?
    I en diskussion på sociala medier skrev han: "Du tillhör de otacksamma som kommit till Sverige och priviligierat dig. Inget ovanligt jag har fått ligga ute, bo trångt och haft det svårt. Du hamnade i VIP-kön."

    Mycket rasistiskt...
    Give ´em Hell!
  • Gert

    När miljöpartister gråter vet man att Sverige är på rätt väg.


    Give ´em Hell!
  • Gert
    KillBill skrev 2015-11-25 17:16:45 följande:
    Jag tänker att Miljöpartiets migrationspolitik, i likhet med många andra partier, var baserad på en nivå av invandring som Sverige kunde hantera (sett till bl.a tillgången på bostäder).

    Jag förstår faktiskt inte snacket om att Miljöpartiet ska lämna regeringen pga att de anpassat sin politik efter rådande omständigheter. Moderaterna gick till val på en mycket liberal flyktingpolitik (vi skulle öppna våra hjärtan) men har gjort en helomvändning och vill nu stoppa gränsen helt och dessutom skicka iväg flyktingar som redan har kommit hit.

    Varför kritiserad inte Moderaterna (eller övriga partier såsom S, KD och FP) som i likhet med MP nu representerar en migrationspolitik som är helt annorlunda än den som de gick på val på?
    Enligt Margit Silberstein ville Socialdemokraterna driva en ännu hårdare politik, en som liknar Moderaternas som har fått kritik för att bryta mot asylsätten.
    Give ´em Hell!
  • Gert
    KillBill skrev 2015-11-25 17:53:43 följande:
    Och?
    Bryr du dig inte om att ditt parti Socialdemokraterna ville bryta mot asylrätten? Enligt uppgifter så var det Miljöpartiets förtjänst att så inte skedde. Miljöpartiet de gröna kommer aldrig mer sitta i en svensk regering för ingen vill ha med dom att göra, inte ens Socialdemokraterna egentligen.
    Give ´em Hell!
  • Gert
    KillBill skrev 2015-11-25 19:34:23 följande:
    Det har säkert funnits många alternativ på bordet och jag nöjer mig med att konstatera att regeringen inte har lagt något förslag som bryter mot asylrätten och det är ju bra!

    När det gäller MPs möjligheter att komma in i en framtida regering så kan det vara så att detta nu är mer sannolikt i och med att MP visat sig vara mer pragmatiska än vad många trodde. Tänk om SD hade varit lika pragmatiska som MP!

    Förresten, vad anser du om att SDs ledning samarbetar med AFA grundaren Mathias Wåg på Researchgruppen? Innebär det att du kan börja läsa Expressen igen?
    Säg inte det. En öppen revolt hotar inom MP. Regeringskrisen är nära och då kan Socialdemokraterna stänga gränserna vilket de hade gjort om inte MP satt där.

    www.svt.se/nyheter/inrikes/mats-knutson-en-oppen-revolt-hotar-mp
    Give ´em Hell!
  • Gert
    Rutgers skrev 2015-11-29 18:59:10 följande:
    Vad oväntat, du hade försvarat henne även om hon eldat med barn.
    Give ´em Hell!
  • Gert
    Rataxes skrev 2015-11-30 18:54:38 följande:

    MP kör numera med samma logik som lägervakter i koncentrationsläger:
    "Det är rätt av mig att misshandla fångarna för annars skulle någon annan misshandla dem ännu mer"

    Detta tillsammans med hyckleriet om begreppet rasism gör mig kräkfärdig. Den politik MP nu står bakom i regeringen kallade de själva rasistisk för några veckor sedan.


    Dagens miljöpartister är maktfullkomliga hycklare. Annat var det på 80-talet.
    Give ´em Hell!
  • Gert
    Rataxes skrev 2015-11-30 19:09:49 följande:
    Ja då drällde det verkligen med tokskallar i partiet. Idag är de vanliga maktkåta politiker som gör allt som står i deras makt för att hänga kvar vid köttgrytorna.

    I förrgår medverkade ett av Miljöpartiets språkrör, miljöminister Åsa Romson, i Ekots lördagsintervju. 

    Hennes argumentationslinje var ungefär så här: Ingen hade kunnat förutse flyktingkrisen. Som regeringsparti måste MP vara med och ta ansvar. Men hade MP suttit i opposition hade de sagt nej till de åtgärder som regeringen just vidtagit för att hantera flyktingsituationen.

    Miljöpartisterna gör alltså som de gör bara för att få sitta i regeringen. Vad de själva har för politik spelar inte längre någon roll. Det är makten i sig de vill åt ? och som har fått ett egenvärde.

    Detta är värt att noga notera: Miljöpartiet överger sina idéer, principer och ideal ? om det ger dem makt över andra människor.

    Det spelar inte längre någon roll för MP hur denna makt används och till vad, så länge de har den i sin ägo.
    Man ska komma ihåg att flyktingpolitiken är inte den enda frågan de har gett upp bara för att sitta vid makten. Bromma flygplats och Förbifart Stockholm är två andra stora frågor som de har gett upp. Finns säkert fler saker också. 
    Give ´em Hell!
  • Gert
    FDFMGA skrev 2015-11-30 19:22:30 följande:
    Har de verkligen kallat in en mer restriktiv asyl- och invandringspolitik för rasistisk? Kan du ge några exempel där de framgår i vilket sammanhand MP kallas något som rasistiskt?

    Mitt eget intryck är att det där mest handlar om någon slags bumerangeffekt som förväxlas med sanning efter att det skrikits "De kallar oss rasister" för miljonte gången.

    Alltså: påståendet att Sverige inte har råd eller kapacitet att ta emot flyktingar i nuvarande omfattning har jag nästan aldrig sett klassas som rasism oavsett när detta "nu" har varit.

    Däremot kan man tycka att påståenden som att Sverige importerar våldtäktsmän tangerar rasism och definitivt är rasistiska om de tenderar att syfta på hela gruppen flyktingmän.

    Jag gillar inte när någon definierar mig som våldtäktsman bara för att jag är man eftersom jag inte ens skulle drömma om att våldta någon. Men den sortens kleggigt utsmetande tänkta gruppegenskaper tycker jag är kännetecknande för SD:s rasism.

    Får jag förresten fråga hur du ständigt kan återkomma till att uttrycka ditt missnöje med skämtet om att SD-sekten drar till Sydamerika för att begå kollektivt självmord likt vissa andra sekter medan du gör tummen upp för ett skämt där en person klassas som att han skulle acceptera att Romson eldade med barn.

    Själv tyckte jag att bägge skämten var osmakliga, det senare i särklass eftersom det definierade en persons moral och därmed var ett direkt personangrepp.

    Man kan faktiskt tillåta sig att ha en moral även gentemot åsikter/personer man annars sympatiserar med - men detta tycks vara ett helt okänt fenomen i vissa kretsar.
    De har bland annat kallat en mer restriktiv asylpolitik för omänsklig. Miljöpartiet för nu alltså en omänsklig asylpolitik.

    Sen att de kallar SD för rasister bara att de vill minska asylinvandringen gör självklart inte MP till rasister. Nej då... Miljöpartiet vill bara flyktingarna väl. Skrattande
    Give ´em Hell!
  • Gert
    Rataxes skrev 2015-12-02 16:22:19 följande:
    Lite skinn på näsan har man rätt att kräva av en vice statsminister tycker jag.
    Som tur är är hon bara vice statsminister på pappret. Inte ens svetsaren har förtroende för gråterskan och miljökatastrofen.

    Miljöpartiet kommer aldrig mer ha inflytande över svensk migrationspolitik. De har bara 5-6% av väljarnas stöd, men ändå har de fått kidnappa flyktingpolitiken i 10 års tid, vilket är ägghuvudets fel.
    Give ´em Hell!
  • Gert

    Nu säljer MP brunkolet. Miljöpartiets vallöfte om brunkolet var inte ett dugg värt - som det brukar vara när det handlar om MP:s vallöften.

    Varför heter de Miljöpartiet?


    Give ´em Hell!
  • Gert

    Är Carl Schlyter den enda riktiga miljöpartisten kvar i riksdagen?

    Han skriver: "Jag ber ärligt och uppriktigt om ursäkt till alla väljare som trodde på oss när vi ville ha en human flyktingpolitik, bygga på Bromma, stoppa förbifarten, hitta en avvecklingsplan för kolet med tyskarna, göra kärnkraften olönsam, erkänna Västsahara, sluta plundra SJ på pengar, minska övervakningen m m."

    Bra att det finns någon Miljöpartist som erkänner partiets många brutna vallöften till väljarna. Nu hoppas vi på att melonpartiet åker ur riksdagen 2018. Deras maktfullkomlighet kommer stå dem dyrt.


    Give ´em Hell!
  • Gert
    FDFMGA skrev 2016-07-02 13:24:49 följande:
    Haha, tänk om motsvarande hade skrivits om ett borgerligt parti.

    Skrikhögerns jämmer skulle ha antagit sådana proportioner att hela jorden hade riskerat att krackelera av oväsendet.

    Men nu avser ju åsikterna i publik service att parti som är vuxet nog att kunna hantera kritik och knappast har några synpunkter på att åsikter kan framföras av journalister inom publik service.

    Men det verkar vara mycket längesedan jämmervalsen om hur media favoriserar MP drogs.

    Jag tror det kommer att gå ganska bra för MP i valet, inte för att jag kommer att rösta på dem men min gissning är att de kommer att belönas av väljarna. Det är väl i stort bara MP, S och i viss mån C och M som är beredda att ta ansvar av våra politiska partier.
    Att du tror att det kommer gå bra för MP i valet är nog det bästa jag kan läsa, det med tanke på hur fel du ofta har med att tolka saker. Ta bara den där Hans Rosling. När jag skrev att han ger SD rätt så var du snabb med att förneka det och komma på egna slutsatser. Sen när Hans Rosling själv sa att han gav SD rätt så blev det väldigt tyst från dig och andra Rosling-fans.
    Give ´em Hell!
Svar på tråden Varför hatar folk MP?