• Anders 386

    Tjejers homofobi mot bisexuella män!

    Har funderat på samma sak som TS. Förr i tiden fick jag ofta höra från min fru hur äckligt det var med två killar, hon har aldrig kommenterat två kvinnor på samma sätt. Och jag tog faktiskt lite illa vid mig eftersom jag nu råkar vara man. Jag har aldrig tyckt det varit äckligt varken med män eller med kvinnor som håller på med samma kön. (Men jag har aldrig berättat det för min partner.) Har ju dessutom lite praktisk erfarenhet..  Skrattande

  • Anders 386
    Anonym (generalisering) skrev 2014-03-07 04:04:46 följande:

     Men är du seriös? Du sitter och skriver om dubbelmoral och så generaliserar du på det här viset? Det känns ju inte helt riktigt i sammanhanget.


    Men för att svara på din TS så kan jag säga att jag är heterosexuell tjej, 23 år och skulle aldrig ha något emot att vara tillsammans med någon som är bisexuell, mina vänner är av samma känsla så har mycket svårt att relatera till det du skriver eller ens förstå hur det skulle kunna vara så utbrett att du generaliserar på detta sätt. Kan det vara i högre åldrar som det är ett fenomen? 


    Kan finnas en viss sanning i att det har med ålderna att göra. Vet själv hur min fru såg på homosexualitet på 80 och 90-talen. Nu har hon ändrat sig radikalt, men många har säkert kvar i de värderingar som rådde för 20-30 år sedan.
  • Anders 386

    Anonym (Ida) skrev 2014-03-07 09:02:49 följande:


    Det har jag väl visst med att göra! I mitt val av partner har jag all rätt i världen att välja bort en partner som har ett sexuellt förflutet som jag inte gillar. Det finns ingen regel som säger att jag måste uppskatta eller acceptera allt som min partner gjort i sänghalmen tidigare. Det finns ju många typer av sex som man inte tänder på och vill att ens partner skall delta i. Fram tills nyligen var det exempelvis lagligt i Sverige att ha djursex, betyder det att du skulle acceptera en partner som berättade att han eller hon tidigare haft sex med djur?

    Jag själv skulle aldrig tändas sexuellt av en man som haft sex med en annan man, för att jag tycker det är så otroligt omanligt med tanken på män som suger kuk eller har analsex med andra män. 
    Helt rätt. Som vanligt med sånt här så har man ingen rätt att döma hur andra tycker. Man har faktiskt inte ens makt över hur man tycker - det är bara att foga sig efter den egna känslan. Det är väl bara att konstatera att vi tycker olika..  Men lite kul att spekulera i varför.

    (
    anm. Det är tillåtet med djursex i Sverige, men det kanske kommer en lag mot det i år, men såvitt jag vet är den inte beslutad ännu, men lite osäker där..??)
Svar på tråden Tjejers homofobi mot bisexuella män!