• Anonym (.)
    Äldre 11 Mar 00:58
    17906 visningar
    17 svar
    17
    17906

    Att vara tjej och arbeta som soldat - fråga vad du vill!

    Åh, vad kul! Ska själv söka till GMU snart, ansökan öppnar i slutet av månaden, längtar så in i helskotta!
    Jag gick en annan militär utbildning förra året i 10 veckor och verkligen stortrivdes i grönkläderna. Har många frågor men jag tar några i taget så du får chans att svara.

    Hur gjorde du med den röda veckan när du låg ute i fält? Helknäppt (och kanske tur med?) men jag hade aldrig mens de gånger vi låg ute i fält flera dagar i taget. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra när det kommer till det när jag påbörjar GMU.

    Hur gjorde du när ni hade fempunktstvätt? 

    Vad var det för årstid när du gick GMU? Är nämligen lite orolig för hur varmt det kan bli med M90 på + all annan utrustning om jag ska gå omgång 3 som börjar i juni. Vet du om man får ut en "sommarvariant" av M90 då istället eller har man samma typ av den året runt?

    Vad jobbade du med i FM och hur var det? 

    Tycker att det är så grymt med tjejer som är soldater, beundrar verkligen alla tjejer som har klarat en sån tuff utbildning så hatten av till dig! Skrattande 

  • Anonym (.)
    Äldre 23 Mar 00:43
    #7

    Förresten, vad för sorts träning rekommenderar du att man ska satsa extra mycket på inför mönstringen? Hur ofta tränade du innan inryck?

    Tränar thaiboxning 3 ggr i veckan, styrketräning/kondition 3-4 ggr i veckan och brukar även lägga in ett marschpass då och då. Tror du att det är tillräckligt eller bör jag lägga till/ta bort något?

    Tack för svaren jag fick på mina frågor senast, väldigt hjälpsamt!

Svar på tråden Att vara tjej och arbeta som soldat - fråga vad du vill!