• Ingram

    Är michael Kors väskor inne eller ute?

    Absolut, väljer du en färg som är neutral och en modell som är klassisk så finns det inga otrendiga märken och Michael Kors är ett stort företag med många olika modeller så jag skulle säga att det absolut är en investering.
    En av mina absoluta favoritväskor är en Michael Kors, en svart med bruna detaljer och den kommer jag kunna använda fram tills den går sönder eftersom den aldrig går ur tiden. Personligen gillar jag Michael Kors och priserna är överkomliga!

  • Ingram
    Anonym (Men hallo) skrev 2014-03-14 18:25:48 följande:

    Seriöst.


     


    "Michael Kors handbags are presently made in China."


     


    -_- NI köper inte kvalitativa väskor. Ni låter er luras. Räkna med att de inte görs där för att det är kul och då får ni även inkludera fraktkostnader. Ändå finns alltså handgjorda italienska väskor för samma pris! -_- 


     


    :-@ 


    Bara för att saker är tillverkade i Kina så betyder det inte att prylarna saknar kvalitet, det har mer att göra med kvalitet på materialet, eventuell garvning av skinnet osv.
  • Ingram
    Emmalinnéa skrev 2014-03-14 18:26:24 följande:
    Har haft min jetset travel tote nu i över ett år den ser helt ny ut fortfarande, trodde att färgen på tassarna skulle nötas bort men det har inte hänt ännu iallfall
    De är jättesnygga och väldigt tidlösa, sen är A och O att man själv gillar väskan och väskor tycker jag personligen inte har med "trender" att göra.
    Jag har en Fendi spy väska som för något år sedan var så populära och den använder jag fortfarande rätt ofta för jag tycker den är fin, så gå på vad du gillar och inte senaste mode
  • Ingram
    rosyposy skrev 2014-03-15 07:05:36 följande:
    Eftersom var och varannan tonårstjej i Stockholms förorter går runt med en sån väska nu så får man väl anse att de är på väg att bli ute om de inte redan är det.
    (Tänk Louis Vuitton-väskans öde med kopior i oändlighet).
    Bara för att något blir vanligt så blir de inte ute, tycker man det så får man kanske hänga in dem någon säsong och använda dem sen igen.
    Tar vi LV så tycker jag absolut du kan ha dem idag, vissa modeller är riktigt snygga och det trendigaste du kan ha är en egen stil du själv står för.
  • Ingram
    rosyposy skrev 2014-03-15 11:15:15 följande:
    Men då ska man inte diskutera i termerna inne och ute, rent generellt är det ju så att när något blir main stream så är det på väg att bli ute.
    Sen att du kan välja att lägga undan prylen någon säsong eller vikten av att välja en egen individuell stil (lycka till med det förresten) är en helt annan sak, icke kopplat till "inne eller ute"-fenomenet.
    Ja ska man dra det till sin spets så, egentligen är väl sakerna ute ganska precis när de svenska tidningarna börjar skriva om en pryl.
    Sen finns det ju saker som är tidlösa som sagt, som aldrig är inne och aldrig ute, och vissa modeller av väskor funkade ju på 1970- talet likaväl som de funkar idag.
    Men märken skulle jag inte säga är trendiga egentligen, utan mer modeller som är det och kollar man på LV så är det ju främst 2 olika modeller som var riktigt "inne" ett tag men fortfarande funkar det märket väldigt väl.
    Men de personer vi oftast tar efter, som anses vara "modeikoner" är trots allt människor som inte följer trender slaviskt utan skapar sitt eget.
Svar på tråden Är michael Kors väskor inne eller ute?