• Anonym (jävla kärrin­g!!)
    Äldre 3 May 18:52
    35260 visningar
    213 svar
    213
    35260

    Svärmor sade att deras barn är sötare än vårt!

    Vilken chock - svärmor sade idag rakt ut till min man (och sin egen son!) att hon tycker vårt barns kusin är sötare!
    Till saken hör att vårt barn är adopterat, så det är ju inte våra eller svärmors gener i barnet, troligtvis därför kärringen vågar säga så. Men jag är arg som ett bi och undrar hur hon tänkte. Man undrar ju nu om hon ens ser barnet som sitt barnbarn. Om hon yppar något liknande igen så skäller vi ut henne efter noter!! Jag vill knappt att hon ska få träffa sitt barnbarn igen.

    Även om hon tycker så, så håller man väl tyst om det? Vad är det för fel på henne egentligen! Jag tycker för övrigt att vårt barn är mycket sötare än kusinen men skulle aldrig någonsin säga det till någon! Så gör man bara inte.

    Har någon någonsin varit med om något liknande? Vad tänkte hon egentligen!

  • Svar på tråden Svärmor sade att deras barn är sötare än vårt!
  • Anonym (jävla kärrin­g!!) Trådstartaren
    Äldre 3 May 19:01
    #6

    Oavsett om man ser det som hennes barnbarn eller inte så säger man inte så. Skulle aldrig få för mig att säga så om något barn, oavsett. Inte riktigt normalt anser jag. Tänka kan man, men varför säga det? Vad fyller det för syfte egentligen.

  • Anonym (jävla kärrin­g!!) Trådstartaren
    Äldre 3 May 19:03
    #8

    Sen är det självklart att det är hennes barnbarn på samma sätt som det är vårt barn. Men det är en annan diskussion. Ja, vi skulle fräst ifrån direkt men blev så chockade och ställda bara.

  • Anonym (jävla kärrin­g!!) Trådstartaren
    Äldre 3 May 19:09
    #12

    Ja, det slog mig nu. Hon jämför faktiskt barnbarnen på alla möjliga sätt, men har inte tagit åt mig så mycket förrän nu. Ibland är den ena "bättre", ibland den andra. Påpekar t.ex. att "XX kan minsann räkna till 10", "XX gick minsann på pottan i den åldern" o.s.v. Ibland är det vårt barn som är det duktiga och ibland kusinen. Men detta tog nog priset.

Svar på tråden Svärmor sade att deras barn är sötare än vårt!