Inlägg från: Anonym (oops) |Visa alla inlägg
  • Anonym (oops)

    Svärmor sade att deras barn är sötare än vårt!

    Klantigt sagt av svärmor, men inget att starta ett världskrig om. Hon är säkert lika glad över ert barn som över det andra barnbarnet.

  • Anonym (oops)
    Anonym (Men fy!!) skrev 2014-05-03 19:01:41 följande:

    Jo,rent juridiskt är det visst hennes barnbarn! Och på alla andra sätt också anser jag utom rent genetiskt och biologiskt,men vad sjutton spelar det för roll!?
    Det var väl inte juridiskt som svärmor uttalade sig?

    Alla kan göra fel. Även en svärmor.
  • Anonym (oops)
    Anonym (jävla kärring!!) skrev 2014-05-03 19:09:50 följande:
    Ja, det slog mig nu. Hon jämför faktiskt barnbarnen på alla möjliga sätt, men har inte tagit åt mig så mycket förrän nu. Ibland är den ena "bättre", ibland den andra. Påpekar t.ex. att "XX kan minsann räkna till 10", "XX gick minsann på pottan i den åldern" o.s.v. Ibland är det vårt barn som är det duktiga och ibland kusinen. Men detta tog nog priset.
    Exsvärmor gjorde samma sak. Och då är båda hennes barn adopterade dessutom. Lite kul att notera var att hennes dotters barn alltid var mest speciell, duktigast och sötast. Men att med facit i hand så är det vårt barn som exsvärmor har bäst relation till, som hon skämmer bort mest och som hon talar varmast om idag. Saker kan förändras.
  • Anonym (oops)
    ica skrev 2014-05-10 02:57:14 följande:

    Och varför man vill pika de som inte kunnat få hemgjorda barn utan fått adoptera. Alla normal människor borde förstå att det kan vara lite känsligt.
    Det finns de som VÄLJER att adoptera även om de KAN få egna barn...
Svar på tråden Svärmor sade att deras barn är sötare än vårt!