• Fru92

    BF oktober-november 2014

    Hej! Vad kul med någon som känner likadant som jag. Jag är bosatt i sundsvall, gick in i v.16 idag och har så mycket tankar och frågor. Med tanke på ditt användarnamn, är du lite "yngre" också? Jag fyller 22 i sommar :)

  • Fru92

    Kul att vi är så lika! Jag har också haft en stor längtan länge, så jag kände ÄNTLIGEN jag med :) Har du berättat för alla närstående än? Jag mår faktiskt väldigt bra, illamåendet har gått över. Men jag har svårt att få i mig mat, har väldigt dålig matlust.. Hur mår du?

  • Fru92

    Ja precis, jag skippade frukosten igår och det förstörde två dagar... Så matrutiner är de viktigaste för att må bra nu. Kul med så nära till ultraljud! Jag har mitt om över 3 veckor och de känns som en evighet, haha! Längtar efter de där beviset att de faktiskt är en bebis där inne :) Vad kul att de syns så pass på dig! Jag kan fortfarande dölja min mage trots vanliga kläder, så har inte berättat för alla än. De flesta vänner vet, men inte alla i familjen. Reagerade alla som du väntat dig? Du får gärna svara i mina privata meddelanden, jag är ny på familjeliv och kan inte alla funktioner än, haha :p

Svar på tråden BF oktober-november 2014