Inlägg från: Ellen Dellen |Visa alla inlägg
  • Ellen Dellen

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Ja! Vad glad jag är att jag hittade denna tråden. Plussade precis och är således något oplanerat gravid med tredje barnet. Är lite i chocktillstånd. Många tankar... Är det för stort glapp mellan bebisen och syskonen ( de kommer att vara 6,5 och drygt 9 år när den kommer), är jag och min man för gamla (37 och 43), orkar man börja om igen med allt vad det innebär osv. Bra att hitta er då så man kan få lite pepp kanske!! Är. V 5+2 så det är ju inte ens säkert att det blir något.

  • Ellen Dellen

    Hade ett långt samtal med mannen i morse som inte alls känner för att ha tre barn. Han nojjat över allt praktiskt Som kommer att ändras, åldersskillnaden mellan barnen, hans egen ålder m.m m.m så nu har jag lite ångest. H

  • Ellen Dellen

    [quote=73409671][quote-nick]Ellen Dellen skrev 2014-06-09 16:26:13 följande:[/quote-nick]Hade ett långt samtal med mannen i morse som inte alls känner för att ha tre barn. Han nojjat över allt praktiskt Som kommer att ändras, åldersskillnaden mellan barnen, hans egen ålder m.m m.m så nu har jag lite ångest. Håller med honom om mycket men tror ändå att det kan bli bra och att göra abort känns inte bra. Suck!

  • Ellen Dellen

    Mullemeck- jag ficka missfall mellan 1an och 2an. Tidigt, ungefär som nu, vecka 5-6. Hade symptom som ömma bröst men bara svagt plus på Stickan och några dagar senare kom det ut en liten slemklump. Blev gravid igen innan nästa mens!

    Nu molar det och drar i livmodern och brösten är ömma men annars ingenting men det är precis som de förra graviditeterna. Jag har aldrig mått illa som tur är.

    Har försökt få tag i min gynekolog typ 38 ggr idag, för att boka tid till vul men de är upptagna!! Störigt!

    Förresten... Vad är ett rul som vissa skriver?! Har jag varit borta för länge?!????

  • Ellen Dellen

    Fick tid till vul nu på måndag. Skönt!

    Jag jobbar som lärare och ska ta emot en ny fyra i höst är det tänkt men känner att jag måste berätta för rektorn hur läget är nu snart, innan semestern så hon hinner hitta nån ny. Är inte lönt att ta en fyra i en termin och inte rätt mot de små liven heller!???? men känns lite knasigt att berätta så tidigt på jobb.

  • Ellen Dellen

    Har haft bruna flytningar hela dagen igår och verkar ha det idag också. Känns som att symtomen försvunnit oxå...gjorde att test till som visade gravid men hormonerna finns ju kvar i kroppen så jag misstänker missfall. Ska på vul på måndag som tur är.

  • Ellen Dellen

    Nu har jag varit på vul och fick se ett litet pickande hjärta:) det var så tidigt att det var omöjligt att mäta så jag är möjligen några dagar före den räkning jag gått efter (6+3). Hon ville träffa mig om en vecka igen men då är vi på semester och sen går hon på semester så nästa gång blir kubtestet i v 11-12!

    Den bruna blödningen är antagligen inget konstigt.

  • Ellen Dellen

    Härligt att höra, pingeming!

    Är det någon mer än jag som är andfådd? Får liksom inte ner andningen ordentligt, som när man är stressad. Svårt att ta djupa andetag. Blir bättre när jag ligger ner men då somnar jag!FlörtBlir andfådd när jag går i trappor också. Minns att det var likadant med tvåan. Är sjukt trött också. men inget illamående tack o lov.

  • Ellen Dellen

    Har varit lite tyst iom semester. Har varit ensamma hela familjen i drygt två veckor på enslig plats- jätteskönt men apropå bråk så shiiit vad de kan bråka, en snart 6 år och en snart 9 år. Men de kan också vara väldigt gulliga med varann. Undrar lite hur det blir med den tredje med så stor åldersskillnad... I vilket fall så berättade Vi om syskonet för dem nu på semestern och de blev jätteglada båda två. Känns bra och mer konkret för oss som varit lite veliga innan. Nu vet även mor-och farföräldrar och ett par vänner och alla har blivit förvånade men glada!

    Har varit sjukt trött och är fortfarande, gravidnästäppan kom som ett brev på posten men inget illamående så det får man väl vara glad för! Har lite bruna flytningar emellanåt men fick se den lilles hjärta på vul för tre veckor sen så antar att det är ok. Är i v. 9+2 nu.

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!