Inlägg från: Loncelot |Visa alla inlägg
  • Loncelot

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Hej hej,
    Precis plussat med barn nummer 3:) har en pojke på 3år och en flicka på 2år :)

  • Loncelot
    sasso78 skrev 2014-06-21 11:33:45 följande:

    Nån här som äter postafen mot illamående? Jag tog första tabletten i går och var skeptisk men det funkade!     Så nu tänker jag fortsätta ta en tablett varje dag. 


    Har gjort det mot annat inte just graviditet men det är oklart göra det eller? Har hemma så bra förslag om det skulle slå till:)
  • Loncelot

    Jag skickade efter ett test från ebay pojke eller flicka som man kan göra från v.6 många säger att den stämmer så det ska bli spännande att testa när det kommer.

  • Loncelot
    3oyo skrev 2014-06-22 12:56:38 följande:

    Jag har många extra kilon från början. Är nästan rent skräckslagen att gå till bm o läkare för jag vet vad de brukar säga till överviktiga. Och även att jag vet det och är förberedd så blir jag så himla ledsen. Jag har inte tänkt ringa till bm först efter sommaren är då i v 13 el nåt. Vill dit så lite som möjligt.

    Ska försöka ta tag i promenaderna i sommar. Men jag har både hälsporre och brukar få fruktansvärd foglossning så det gäller att ta det lugnt.


    Jobbigt men jag kan säga att det är inte bara överviktiga dom gnäller på utan det händer andra som inte är det också tex mig... glad man blir liksom...

    Kan du inte gå och simma eller cykla?
Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!