• Äldre 15 Jun 16:59
    35325 visningar
    873 svar
    873
    35325

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Hejhej! Kan jag hoppa in här?!:)

    Jag väntar mitt 3:e barn( sambons första) i slutet på februari.

    Har 2 grabbar från Ett tidigare förhållande, dom är 5 år och 7 år gamla nu:, så känns ganska nytt ändå...var ju ett tag sedan, och sen att detta blir med en annan pappa!

  • Äldre 17 Jun 15:57

    Pingeming:

    Men åh, va skönt! Herregud jag började gråta när jag läste vad du skrev!!

  • Äldre 21 Jun 11:40

    När jag väntade min första åt jag postafen, det hjälpte ganska bra men blev så sjuuuukt trött av dom:P

    Når jag väntade min andra son blev det ingen som helst skillnad när jag tog postafen! Illamåendet den graviditeten var vidrig!!!

    Köpte hem postafen för ungefär 1 månad sedan när jag skulle bo på en båt(ifall jag skulle bli åksjuk) men behövde dom aldrig då. Blir jag illamående denna graviditet börjar jag äta postafen direkt och hoppas på att dom hjälper:)

  • Äldre 22 Jun 17:27
    Laura79 skrev 2014-06-22 17:15:15 följande:

    Får man vara med här? Ligger lite efter er. Plussade precis och tror jag har BF i slutet av feb. början av mars. Har inte helt koll på vare sig ÄL eller mens. Jag är tagen på sängen. Inte alls planerat. Mina andra barn kommer att vara 3 och 5.


    Välkommen!

    Här väntas det oxå en "hoppsan" i slutet på februari:)

    Mina grabbar kommer vara närmare 6 och 8 år när bebisen kommer
  • Äldre 24 Jun 09:48

    Nu tror jag illamåendet är påväg! Mådde konstigt igår och fick små attacker då jag bara helt plötsligt blev svettig och Aldeless yrslig...ungefär som när man är påväg att spy, fast jag mådde lixom inte illa!

    Idag har jag typ känt mig bakis hela dagen:/

  • Äldre 26 Jun 14:09
    Numberthree skrev 2014-06-26 12:47:05 följande:

    Jag längtar efter att köpa vagn! För oss blir det en kronan duo s, bästa vagnen! Älskar allt med den! Finns även som syskonvagn, hade vi behövt en sån vagn så hade jag utan tvekan köpt kronans.

    Idag fick jag första kommentaren om att jag är gravid från nån som inte känner mig alls, ganska roligt faktiskt men va fan jag är bara i v9!!! Kommer bli stor som en val!


    Längtar oxå????

    Jobbar ju med barnvagnar hela dagarna, och dessutom får man träffa på små nyfödda bebisar helatiden! Man längtar ju enheldel när man ser andra gå runt med mage och bebis:)
  • Äldre 26 Jun 21:05
    darkisen skrev 2014-06-26 19:29:55 följande:

    Alltså jag fattar inte... min bebis är 9 månader, det har gått så fort. Känns som att det var igår som jag fick upp henne på bröstet på bb. Men graviditeten däremot sniglar sig fram. Känns som att jag har varit gravid hur länge som helst men ändå är det en evighet kvar tills tolv veckor gått å ännu längre till rul. Hur går det ihop!? Är det nån mer som tycker (gravid)veckorna går så långsamt?


    Det är helt sjukt vad segt det går!! Känns som kag varit gravid i evigheter...de var ju lixom bara 2 veckor sedan jag fick reda på att jag var gravid lixom! Fast nu när jag tänker tillbaka på när kag testade så känns det ändå som det var typ igår...så tiden kanske går snabbare än vad man själv tänker på:P
  • Äldre 5 Jul 08:50

    Oro, hur har ni det med de?

    Jag är så extremt orolig, ringde barnmorskemottagning i går för jag vet inte riktigt hur jag ska hantera den! Enligt henne brukar många bli oroligare och oroligare för varje barn...

    Känner ni av oron mer nu än tidigare graviditeter?

  • Äldre 5 Jul 12:31
    Edvina skrev 2014-07-05 10:54:22 följande:

    Vårtpyre: Menar du oro över barnet/graviditeten? Att ngt är fel/kan hända? Jag känner mig oftast inte så orolig över det. Ibland kan det komma över mig dock, men då är det mer tankar om hur det ska bli med 4st barn, vad har vi gjort? har vi tid? vill jag verkligen det här? Är jag glad över barnet? mm. Det dåliga samvetet kan börja mala lite då.


    Ja precis, barnet och graviditeten, att något ska vara fel där inne i magen osv...
  • Äldre 5 Jul 13:30
    Edvina skrev 2014-07-05 12:47:38 följande:

    Jag kan ju lugna er som väntar tredje att det går alldeles utmärkt att ha tre barn smile1.gif Det är på sätt och vis det perfekta antalet tycker jag. Det blir inte alltid bara två som leker, tjafsar mm. Nu har inte jag speciellt tätt mellan mina 3 (3,5år vardera) så det vågar jag inte uttala mig om. Det blir säkert intensivt en period. Men ni kommer inte ångra er! Mina bebisar är lugna, jag skulle kunna ha 10st smile5.gif Det är sen det jobbiga börjar med trots mm. tycker jag, runt 1,5-2år. Det blir ju lite tätare mellan de två sista nu. Men som sagt, fyra barn, det är många!! smile2.gif


    Jag skulle nog vilja lugna dig lite med att 4 barn oxå kan vara bra:)

    Har ju inte 4barn själv, men har växt upp i en familj med 4 barn! Så jag har 3 syskon och har alltid tyckt lm det! Jag har alltid velat haft minst 4 barn!:)
  • Äldre 29 Jul 16:50

    Jag bor i Nyköping:)

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!