• Äldre 22 Jun 17:15
    35268 visningar
    873 svar
    873
    35268

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Får man vara med här? Ligger lite efter er. Plussade precis och tror jag har BF i slutet av feb. början av mars. Har inte helt koll på vare sig ÄL eller mens. Jag är tagen på sängen. Inte alls planerat. Mina andra barn kommer att vara 3 och 5.

  • Äldre 22 Jun 19:14

    Tack! Härligt att det finns fler med en "hoppsan". ????

  • Äldre 23 Jun 21:27
    Annemi skrev 2014-06-23 15:29:53 följande:

    Får tillbringa kvällen på gynakuten

    Har så ont till och från, på vänster sida ...

    Orolig för att det ska vara utomkvedeshavandeskap


    Å nej, stackars stackars dig! Hoppas det går vägen, att det bara är "vanlig" graviditetsvärk.
  • Äldre 24 Jun 13:36

    KUB utgör ingen risk för barnet. Det är som ovanstående skriver blodprov från mamman i kombination med ett vanligt UL (se 1177.se). Det är FVP (fostervattenprov) som utgör en risk. Då sticker man in en nål i magen på mamman och tar ett prov på fostervattnet. 1 av 100 provtagningar leder till missfall enl uppgifter på 1177.se

  • Äldre 30 Jun 07:08

    Sitter på t-banan på väg till jobbet och mår såååå illa. Är helt yr och kallsvettig. Vet inte hur jag ska klara färden utan att kräkas. Frågan är vad gör man? Skriker "ingen fara, jag är inte sjuk bara gravid" eller vad? Kräks man bara finns det viss risk att någon masspanik bryter ut ????

  • Äldre 1 Jul 08:41

    Annemi - jag känner som du. Jag får panikattacker lite då och då.

    Soccermom- jag tycker också att livmodern känns mycket. Det spänner och drar lite här och var. Jag mår väldigt illa och känner mig yr. Har varken mått illa eller känt mig yr i tidigare grav. Hur det var med livmodern i tidigare grav minns jag tyvärr inte. Önskar jag hade fört någon slags dagbok över symtom så man hade bättre koll ????

  • Äldre 3 Jul 23:13

    Numberthree - vad härligt att allt såg bra ut ????

  • Äldre 5 Jul 20:23

    Jag är orolig för både det ena och det andra. Är orolig att något ska hända barnet i magen, att något ska gå fel och jag är orolig för hur det ska bli med tre barn. Får lite panikångest ibland men när jag får det blir jag än oroligare att något ska hända barnet i magen... Suck

  • Äldre 9 Jul 22:25

    Jag är på semester med familjen inkl. min mamma och pappa. Jag vill inte berätta ännu så jag försöker dölja. Är rätt jobbigt. Magen är uppsvälld och det ser ut som om jag är i typ v 20 (är i v 7) speciellt på kvällen, tröttheten tar död på mig, illamåendet likaså och jag har slut på ursäkter vad gäller avsaknaden av vin till middagen. Jag vill inte berätta dels för att jag knappt tror på det här själv, dels för att jag inte tror att de kommer bli särskilt glada. Jag vill helst inte berätta alls. De kan få upptäcka det när barnet är född. Tror dock att det finns viss risk att graviditeten syns innan dess ????

  • Äldre 11 Jul 23:14

    TS - hurra för långt inlägg. Bara kul, inget att be om ursäkt för. Känner igen mig i det du skriver.

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!