• Äldre 12 Aug 11:57
    34939 visningar
    873 svar
    873
    34939

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    Kan man hoppa in här? Väntar nr3 den 23/1 har en pojke på 12 och en flicka på 10 så detta blir en riktig sladdis. Vi tycket alla att det ska bli så mysigt.

    Har redan fått se det lilla livet 3ggr på inskr v9 sen var vi på kub och då var det precis på gränsen med stl på bebis att dem kunde mäta så fick en ny tid en vecka senare och då gick allt bra. Nu väntar vi på Rul som är väldigt sent tycker jag.. är i v20 då (19+2) lång väntan dit. Är i v16+3 idag. Har inte kollat könet de andra ggr men ska göra det denna ggn mest för barnens skull. Vi har redan beställt vagn då jag tvunget vill ha emmaljungas sportchassi med teleskophandtag och det tillverkas ej 2015. Och det fanns endast 1 kvar i butiken så vi slog till. Resten av vagnen är 2015 års modell och levereras förs v45 så skönt att slippa ta hem vagnen så här tidigt. Oj det blev ett långt inlägg.. Håller tummarna för dig mullemeck att allt är bra när ni får svaret.

  • Äldre 15 Aug 15:10

    Många styrkekramar till er mullemeck. Lider med er.

  • Äldre 15 Aug 17:21

    Jag fick också bara reda på Downs syndrom på kub.

    MariaW01 känner igen mig. Är sjukt trött hela tiden är i v16+6 hoppades att det skulle vänt nu men icke.. har ca 112-114 i hb i normala fall så det gör väl sitt. Har inte fått reda på mina järndepåer än. Fick aldrig upp mitt hb efter jag fick min sista för 10år sen då jag inte kunde amma och fick tillbaka mensen fort. Blödde en del efter att moderkakan lossnat då. Min mage klarar inte järntabletterna.

    Hoppas du snart är piggare.

  • Äldre 16 Aug 12:11

    Vilken fin mage pingeming. Jag har lite större mage då den är väl vadderad sen innan tyvärr. Får också stor mage men endast mage och framåt. Mina har också legat på 3.9 o 4.1 men i v 41+0 & 42+0 . Hoppas att denna krabat inte väger mycket mer..

  • Äldre 16 Aug 20:43

    Min första tog 13h totalt 6-7h på förlossningen. Bad & lustgas som smärtlindring v41+0 3990g

    Nr2 igångsättning men värkstimulerande dropp i v42+0 3.5h totalt 4100g men var beräknad till att vara större. Lustgas som smärtstillande då också.

    Ja man är ju nyfiken på hur denna blir, igångsättning vill jag hellst slippa. Det sägs ju att 3an är lurig. Sen är det 10.5år sen sist när det är dags för denna.

  • Äldre 25 Aug 11:32

    Ja jag håller med. Nu är det bara 1vecka kvar till Rul och det har gått så sakta. V18+2 nu. Samtidigt går veckorna fort när man jobbar. Men vill bara få gjort Rul så att man får se att allt fortfarande är bra med bebis. Sen är jag väldigt nyfiken på vem som bor där inne.

    Ska till Ullared i oktober, där finns ju betydligt mer bebis saker nu än när jag väntade barn sist. Ska bla köpa brio primo babyskydd där då det är betydligt billigare. Är det fler som tänkt shoppa loss på Gekås till bebisen el har shoppat där??

  • Äldre 29 Aug 22:23

    Amen näää så får det inte gå till!! Var detta förl i Lund!? Sänder er all världens styrkekramar!! Var rädda om varandra.

  • Äldre 29 Aug 22:32

    I dag var vi på Rul. Vår lilla bebis ville inte alls samarbeta ;) ena armen och båda i mellan åt över huvudet så vi kunde inte riktigt se profilbilden blev bara suddigt då armen låg i vägen. Sen la den ena armen vid magen så hon kunde inte granska hjärtat tillräckligt men såg att där var 4 kammare och att det låg rätt. Denna gången är vi lite nyfikna på könet och ville veta det. Men näää bebis knep ihop låren så inte det i heller hahah... jag fick gå och kissa hoppa lite mm för att den skulle ändra läge. Tror ni det hjälpte!? Haha nix!! Allt såg bra ut annars och bebis hade växt. Har tyckt att fosterrörelserna känts så annerlunda denna gång. Men moderkakan låg i bakvägg denna gång och det har den inte gjort de andra ggrna så det är nog förklaringen. Tillbaka på ulj på måndag och då hoppas vi att den sammarbetar lite bättre :) Känns väldigt mycket som en liten tjej. Får se om den vill avslöja sig på måndag.

  • Äldre 30 Aug 20:06

    Jag tycker verkligen att du ska skicka ett brev till verksamhetschefen när du har ork till det. Ingen får bli behandlad så. Jag lider såå med er! Kram

  • Äldre 1 Sep 13:24

    Då har vi varit på ulj idag igen. Hjärtat såg bra ut på lilla knodden men h*n låg lika dant som i fredags. Armarna upp och händerna vid ansiktet. Så inga jättebra bilder på h*n. Denna gång var inte benen i vägen för att se könet men där låg navelsträngen i stället ;) Bm sa jag ska se tre streck om det är en flicka men jag vet ju inte om där är en snopp bakom strängen... haha Ja bara att vänta och se.. det har vi ju gjort med dem två andra :)

  • Äldre 3 Sep 18:52
    Laura79 skrev 2014-09-02 09:04:17 följande:

    Jag går in i vecka 16 imorgon. Känns som om tiden står stilla, det händer absolut inget alls och det är en evighet kvar till RUL den 2 okt. Började jobba igår efter semestern. Bestämde mig för att inget säga. Folk får fråga om dom undrar. Måste berätta för chefen förr eller senare så klart men jag avvaktar.

    Just nu är jag mest trött på min man. Tycker han är så sjukt oengagerad.


    Kan känna igen det med våra två andra graviditeter. Kändes som att han var oengagerad. Absolut inte att han inte var det men tror han bar lite räddare el ngt dem ggrn. Nu är vi 10år äldre än sist och min man är 39år. Han är mer engagerad denna gången än dem andra men lika välkomna graviditeter alla 3. Tror det handlar lite om en mognas grej. Samtidigt tror jag dem tycker det är lite läskigt ibland. Vi får en relation till bebisen och älskar den så fort vi kissat på ett grav test medans pappornas relation till bebisen startar först när barnet föds.
  • Äldre 4 Sep 22:24
    Laura79 skrev 2014-09-04 20:03:22 följande:

    Med första barnet ville vi verkligen veta kön men BM sa att hon inte kunde se. Med andra barnet ville vi inte veta men BM sa att "vill ni veta kön så kommer jag nog göra er besvikna för jag kan inte se vad det är". Jag har två flickor. Säger BM samma sak den här gången är jag helt övertygad om att det är en till flicka på G.

    Så Stampe och Edvina, jag tror bestämt att det är är tjejer i era magar! ;)


    Ja vi har ju inte kollat med dem andra men jag har haft helt rätt känsla dem ggrna. Denna lilla filur låg lika dant med händer och armar som vår dotter gjorde på rul. Jag har en stark känsla att det är en flicka denna gången också. Spännade att se när h*n tittar ut. :)
  • Äldre 7 Sep 10:22

    Edvina. Mitt är tvärtom nu. Slipper äntligen den hungern. Var också tvungen att äta bums jag gick upp innan och efter 3h var jag vrålhungrig igen. Åt jag inte då så mådde jag illa. Är så glad att det släppt nu.

  • Äldre 23 Sep 07:46

    Jag är också kvar här. Härligt att ulj gick bra! Själv är jag i v23 full rulle i magen :) känns så annerlunda då jag denna gången har placenta i bakvägg.

  • Äldre 23 Sep 18:01
    novin10 skrev 2014-09-23 09:57:20 följande:

    Skönt när de rullar i tråden ni skriver. För mig den här gången ja mår bättre:) men alltså nu e i v20 har inte kände att barn har sparkat än .


    Mitt första kännde jag inga rörelser förrän i v23. Det är lite beroende på hur moderkakan sitter och hur barnet ligger. Sparkar det in mot ryggen så känner man det inte. Denna krabat sparkat ner mot urinblåsan typ.
  • Äldre 24 Sep 18:04
    Waimea skrev 2014-09-23 19:42:38 följande:

    Härom kvällen kunde jag och syskonen klämma lite på bebisens ben eller arm precis invid min navel. Häftigt!!


    Härligt.
  • Äldre 1 Oct 20:11

    Jag är rätt trött än men det var värre för ngn vecka sen. Men jag vet att jag har rätt lågt hb. Är i v24 nu har gått upp 2.5-3kg. Har gått upp 13-14 kg de andra graviditeterna. Men jag har ju litta att ta av innan graviditeten så tänker väldigt mycket på vad jag äter nu. Kan inte motionera så mycket de dagar jag jobbar för då har jag så ont av min foglossning (går och står hela dagen på jobb) Nästa vecka är det dags för MVC besök, ska bli mysigt att få lyssna på hjärtljuden!

  • Äldre 9 Oct 10:41

    Nu har jag varit på mvc besök. Allt var bra och så underbart att lyssna på bebisens hjärta. Nästa gång blir om nästan en månad, och då är det den äckliga glukosbelastningen (här i skåne görs den på alla)

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!