• Äldre 16 Jun 20:00
    34938 visningar
    873 svar
    873
    34938

    Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!

    darkisen skrev 2014-06-16 09:33:44 följande:
    När jag mådde illa så åt jag arlas vaniljyoghurt. Det va det ända som funka typ. Visst har du också ätit lergigan? Hur många tabletter åt du om dan? Jag försökte hålla mig till två om dan förra gången men kräktes ändå ibland å mådde illa. Funderar på att maxa dosen denna gången om jag börjar må lika dåligt.



    Har problem i vanliga fall att äta frukost och gör det inte lättare nu när jag mår illa men måste för att inte må mer illa -.- brukar kunna peta i mig arlas vanilj med müsli typ om jag måste äta frukost så får väl försöka mig på det fast det inte alls lockar.

    Jag åt hela tiden 2 efter jag testade 3 och var groggi istället men du kan ju testa dig fram och se om det passar dig :)

    Hur mår du nu?
  • Äldre 16 Jun 20:34

    En ny brun flytning efter jag varit på toan :(

    Fick en förra veckan och vet att det är vanligt men nu när det gick upp för mig hos bm att gynekologen inte såg några hjärtslag och han var oroad över det och ville att vi skulle göra ett nytt vul så känns det inte så kul att se saker som förknippas med blod :(

    Visst är det så så är det men vill så gärna veta och torsdag känns så långt borta särskilt nu när det kom mer snusk. Kan inte minnas att jag hade det med dom 2 första, någon mer som har bruna eller brun-rosa flytningar?

  • Äldre 16 Jun 21:06

    Vet ju att dom inte gör något är bara 9+1 så känns onödigt att stressa iväg när man har 2 barn hemma men jobbigt att inte veta :/

    Såg att Ellen dellen såg ett litet hjärta när dom hade gjort vul i ungefär samma vecka som mig (gynekologen räknade ut 7+1 när vul gjordes)

    Jag mår ju fortfarande illa så ett gott tecken iaf (Y) :)

  • Äldre 16 Jun 21:16

    Och där kom det blod :(

  • Äldre 16 Jun 21:30

    Satt och badade när det kom blod så kan ju se mycket ut fast om det kanske bara var pyttelite och kunde torka mig utan att det rann iaf, nu sitter jag på toa locket och vågar inte röra mig för livrädd att det kommer mer. Förlossningen sa att jag får återkomma om jag får ont och stött blödningar annars skulle jag ringa kk imorgon så bara vänta och se :(

    Skönt att allt går bra för dig mullemeck :)

    Hoppas du inte behöver må en massa illa finns inget värre.

    Det är skönt när man får samma bm och speciellt när man tycker om henne :)

  • Äldre 16 Jun 21:33
    3oyo skrev 2014-06-16 21:27:40 följande:
    Å nej! Det behöver ju inte vara mf, vilken vecka är du i nu?



    Jag är 9+1, förmodligen mf imed gynekologen inte såg några hjärtslag på vul i 7+1 :(
  • Äldre 17 Jun 09:52
    darkisen skrev 2014-06-17 09:06:13 följande:
    Men pingeming va jobbigt jag hade ju både blödning å bruna flytningar med första. Gjorde först ett vul som de inte såg nåt på sen en vecka senare såg de ett hjärta picka. Då sa läkaren att det var väldigt vanligt med små blödnigar i början av graviditeten. Hoppas du får komna in idag å att de ser ett litet hjärta!



    Fick en tid klockan 2 idag men förväntar mig inget hjärta då jag blött som "vanlig" mens typ :(
  • Äldre 17 Jun 14:31

    Fick se ett litet hjärta nu på vul och han såg inga konstigheter eller tecken på pågående missfall så nu är det bara att hålla tummarna och hoppas allt går bra och att jag slutar blöda :)

    Fårstår det inte riktigt själv att det var en liten bebis kvar där! :)

  • Äldre 17 Jun 18:33

    Aldrig kommit blod med dom andra 2 och igår rann det igenom bindan så fort jag reste mig så var helt 100, vet ju att man kan blöda men trodde aldrig så mycket utan fara.

    Kul att få stanna i gruppen! :)

    Jag har har idag sluppit en massa illamående och trötthet så känns bra speciellt nu när jag vet att bebis mår bra sen har sambon skämt bort mig och lagat maten och tror han kommer fortsätta med det ett tag då gynekologen sa att jag måste ta det lugnt hemma :D

    Sasso78:

    Fick tipset om vaniljyoghurt här i tråden.

    Ju mer jag funderar på mat och va man ska äta desto värre blir illamåendet så brukar bara ta något snabbt som knäckebröd, äpple eller något annat enkelt för att stoppa lite illamående och så man kan fundera lite på vad man mer kan tänkas äta. Ju mindre man äter desto mer illa mår jag iaf så testa att äta lite hela tiden.

    När jag väntade dottern så var jag stammis på byns Kina restaurang för kunde inte tänka mat så var enklare att köpa färdig :p

  • Äldre 18 Jun 10:26

    Tack så mycket alla och välkomna alla nya! :)

Svar på tråden Gravida med tredje barnet BF jan/feb 2015 - se hit!