• Radhuspinglan

    Vill du jobba max 6 timmar om dagen?

    Jag delade på en tjänst med en annan tjej förut; vi jobbade alltså 4 timmar om dagen var. Varannan vecka hade jag tiden 8-12 och varannan vecka hade jag tiden 12-16. Vi delade på en heltidslön och under kvällar och helger fick vi jobba extra om vi behövde mer pengar den månaden. Under kvällar och helger var det ingen fast lön, utan timlön istället. Detta var HUR jäkla bra som helst! Jag älskade verkligen det upplägget. Helt klockrent! :) Nu arbetar jag i en treårsperiod, sedan ledig tre år, för att sedan arbeta tre år igen. Just nu är jag ledig (är dock inne på fjärde året nu), men till hösten återgår jag till arbetslivet.

  • Radhuspinglan
    Kira2 skrev 2014-06-11 14:43:44 följande:
    Radhuspinglan: Vad jobbade du med när du jobbade 4 h om dan och vad jobbar du med nu? Lät spännande :)

    När jag jobbade fyra timmar om dagen så arbetade jag på en restaurang i Sthlms innerstad. Både jag och den andra tjejen kände ägarna. Nu har jag ett eget företag där jag kan jobba lite som jag vill. Jag har jobbat lite grann under dessa fyra år, t ex nån helg då och då, då sonens pappa kommit och varit med sonen. Då har jag haft tid att dra in lite extrapengar. Men det är inte nödvändigt egentligen.
  • Radhuspinglan
    Fagerlund skrev 2014-06-11 18:40:58 följande:
    Det är fritt för alla att ta en 75 procents-tjänst. 
    Det är inte alla som har råd dock. Fast jag tror nog att alla skulle kunna ha råd, om de såg över sina utgifter. Själv lever jag tydligen 3000:- under existensminimum, om man ser till summan jag har att röra mig med varje månad. Fast jag märker då inte av att jag lever fattigt. Inte alls.
  • Radhuspinglan
    Kira2 skrev 2014-06-11 19:57:31 följande:
    Radhuspinglan: Okei, vilken bra deal ni hade! Vad är det för företag du har ?

    Ja, det var suveränt! Skulle gärna ha det så igen! :) Jag vill helst inte skriva vad för slags företag jag bedriver då jag inte vill bli igenkänd här. ;)
Svar på tråden Vill du jobba max 6 timmar om dagen?