• Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden "Jag tycker Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti"
  • Jeaninne
    Anonym (elle) skrev 2014-06-22 09:45:44 följande:
    De ska väcka upp Hitler också, det har jag hört
    Och ritningarna för de nya lägren finns inlåsta i säkert förvar.
    Ja eller hur.

    Då kan man ju också tro att moderaterna som ju är de "mer välbeställdas parti" vill ha det som i Frankrike på medeltiden igen, med en adel i lyx och feodala privilegier  och överflöd och vi andra som sliter för en torr brödbit och drömmer om revolution.
    ...för att inte tala om de kolschoser som kommunisterna kommer att upprätta. Förbud för varje form av privat ägande (förutom för partitopparna såklart), arbetsplikt, obligatoriskt daghem med gemensam läroplan för hela landet från ett års ålder... (Hjälp - det där sista lät bekant! Död ) Och glöm inte progromerna mot den judiska befolkningen i landet! Detta var liksom inget som högerkrafterna hade monopol på...
  • Anonym (nazisvin)
    Jeaninne skrev 2014-06-22 10:04:51 följande:
    Det handlar ju inte om att INDIVIDER har det bättre än andra individer, utan att det var ett helt folk som levde i länder där de egentligen inte hörde hemma, på olika sätt sög ut ursprungsbefolkningen genom ockerverksamhet och annat ("tjäna pengar på pengar"), och därför levde under bättre villkor. Samtidigt som de ansåg sig flyta utanpå, tillhöra det "utvalda folket" och annat trevligt...

    Och det märkliga är, att när de skrev ned sina skildringar från denna tid 40-50 år senare - så hade de fortfarande inte sett sin egen roll i det som hände. Utan de kunde uttrycka sig som den ungerska judinnan, som ännu 50 år efter Dödsmarschen sjöd av ilska över att hon måst ta order från en infödd ungersk yngling. För att hans familj hade varit fattigare än hennes före kriget, på grund av att hans far hade ett hederligt arbete - till skillnad från hennes...

    Det finns för övrig även idag en övervikt av judar, i de branscher som lever på att lura andra på pengar, eller handlar med pengar på olika sätt... men inte skapar något, inte tillför några värden, inte gör något riktigt arbete. De är inte det enda folkslaget som gör så; skillnaden är att de är mer välutbildade och har mer pengar att starta med, och därför kan göra det smidigare och på en högre nivå (genom finansbolag och skalbolag t.ex.) än t.ex. "växlingsligorna" och "guldförsäljarna" som oftast är romer eller albaner, och som får hålla till på gatorna... 
    Du får mig att må illa.
    Det spelar ingen roll om det handlar om individer eller ett helt folk, du måste alltid plocka ner det på individnivå, för det är individer som påverkas, ett folk består av individer, du kan inte gömma dig bakom generaliseringar

    Vadå sett sin egen roll, dom hade rollen av offer, dom blev förföljda, satta i koncentrationsläger, nästa utrotad.
    Menar du att dom hade egen skuld i detta?

    Det du skriver är ju ren propaganda direkt från Hitlers agenda.
    Han skulle varit stolt över dig.
    Är du nazist?
  • Jeaninne
    Anonym (elle) skrev 2014-06-22 09:48:04 följande:
    Särlagstiftning har de ju velat ha länge i Sverige .Undrar hur långt det gått. Det lär de ju alltid arbeta för och ju fler de blir.....och har de representanter i riksdagen så.....
    Ja, och de får ju bli MEDBORGARE här också - snabbare och lättare än i något annat land. Vad gör vi den dag då de röstar fram ett islamistiskt parti till egen majoritet i Riksdagen..?
  • realist14
    Anonym (nazisvin) skrev 2014-06-22 10:04:13 följande:

    Och visar man medmänsklighet och humanism och sunda värderingar som våra förfäder slogs för skulle gälla så blir man kallad pk.
    I så fall är jag så gärna pk.
    Idag har man svängt begreppet så det som tidigare stod för empati, solidaritet, människors lika värde etc, etc, det där som vi tidigare så noga värnat om, har idag kidnappats av fascister, nazister och rasister och skambelagts, för tycker man så då är man pk, då ska man skämmas.
    Det är förstås ett sätt att urholka dom gamla värdena och jag tänker inte ställa upp på den retoriken för att tillfredsställa fascistiska krafter.
    Men så får man väl inte säga för dom är man väl pk

    Äsch då.
    Det måste finnas ett mellanting eller hur. Någon som törs vara saklig och som inser att humanitet kan vara kvalitet och inte bara kvantitet, tex.

    Som vågar kritisera och ställa krav, också.

    PK kan jag kasta ur mig när det blir jolmigt och självförnekande och man bara tror att man själv är den som måste anstränga sig och aldrig någonsin förväntar sig det av den grupp man företräder.
    Vilket ger en lite nedlåtande syn på människors förmåga och, gissar jag, tankar på det egna egot som varande den som "minsann" alltid gör rätt.

    Lite som forna tiders hemmafruar som böjde rygg för "husfridens skull".
    Och som inte kom på tanken att säga ifrån istället.

    Man kan vara både human och realistisik i ett, faktiskt.


  • Jeaninne
    Anonym (nazisvin) skrev 2014-06-22 09:53:16 följande:

    Det har inte slagit dig att man protesterar mot dom här sakerna du räknar upp för att man inte vill se dom i Sverige, för att man faktiskt anser att religion är en privatsak och att vi lever i ett sekualiserat land?
    Du har inte förstått att människor kan ha åsikter som avviker från dina, och ge uttryck för dom, utan att dom gör det för att dom ska vara  pk?
    Du kan inte se att det kan finna alternativa anledningar?
    Att kalla andra för pk är lika oförskämt som att kalla andra för rasister.
    Om man gör det för att man vill ha ett sekulärt samhälle, så är man väldigt aningslös. För muslimerna vill inte ha ett sekulärt samhälle. Deras religion är oerhört viktig för dem. Där kristendomen backar, kommer islam att ta över... var så säker. För alla kända folk har haft någon religion, och blir det ett tomrum så kommer det att fyllas av den starkaste religionen i området...
  • Anonym (We rule)

    Hahaha, himmel och pannkaka så roliga ni är!
    Sällan har jag skrattat så mycket åt era infantila kommentarer. Hahaha!

    I september går jag och alla jag känner (ja, och det är många) och röstar på SD. Heja Jimmie, det kommer gå riktigt bra i år. Cool

    Kom igen katten, det svänger!

    Lalalalala, jag dansar och sjunger och skrattar och ler.
    Lalalalala, upp med mungiporna era surkart och läs inte "rasist" i vernad mening.
    Lalalalala, trallalalala!

    Ut i solen med er, sitt inte här och bli förgrämda.
    Hej!

  • Anonym (nazisvin)
    Jeaninne skrev 2014-06-22 10:10:44 följande:
    Nu förstod jag inte hur min mor kom in i det här. Hon är 90 år...

    De invandrare som kommit hit som flyktingar de senaste 20-30 åren, har inte betalat mycket i skatt, nej. Inte de från Somalia och andra afrikanska länder Söder om Sahara, och inte de flesta från Mellanöstern heller (iranierna som kom hit vid Khomeinis maktövertagande är ett undantag). De flesta kvinnorna från dessa kulturer arbetar inte överhuvudtaget. Dock vet jag en del manliga somaliska busschaufförer i min stad - det är bra!

    Men de flesta jag känner, eller känner till, från Afrika och Mellanöstern, tillför inte så mycket även om de arbetstränar periodvis.  Det är mest arbetsmarknadspolitiska åtgärder - kommunaldrivna restauranger och caféer, cykelverkstäder, systugor - som finaniseras av samhället och inte är självbärande. Det vill säga: personen kostar egentligen mer än om han/hon skulle få vara hemma med sitt bidrag.
    Din mor kom in i det här som exempel på en människa som kostar mer än hon bidrar, men för mig är det helt ok att hon gör det, hon är som du skriver 90 år.
    För mig handlar det om solidaritet, för min solidaritet sträcker sig längre än till just dom jag tycker om, mina nära och kära, den sträcker sig till alla människor i nöd i den utsträckning det finns möjlighet.

    Du har fel eller så ljuger du, du vet invandrare är fler än bara dom du känner till.
    Dom allra flesta börjar jobba efter att ha lärt sig svenska, och bidrar var och en på sitt sätt,  och dom betalar skatt precis som du gör om du jobbar.
    Du bidrar inte mer än en invandrare.
  • Jeaninne
    Anonym (elle) skrev 2014-06-22 09:53:56 följande:
    Vad anser du om särlagstiftning, och hur mycket av andras kulturer är du beredd att stöpa om landet med? 
    Vad folk gör hemma och hur de firar högtider osv är det givetvis ingen som behöver bry sig om men tror det stannar vid det?

    Du måste ju förstå att det vidgas utanför den privata sfären och till slut påverkar landet.
    Ja, precis.

    En annan sak som oroar mig: om det BLIR särlagstiftning på det familjerättsliga området - hur går det då med de svenska kvinnor som är gifta med muslimer..? Räknas mannens religion då - det vill säga den svenska kvinnan blir helt utlämnad till mannens familj och imamerna, och kan inte hjälpas med våra svenska lagar..?

    Någon som vet hur det funkar i Storbritannien, när en engelsman och en muslim är gifta..?
  • Jeaninne
    Anonym (nazisvin) skrev 2014-06-22 09:56:37 följande:
    Den hyllning är helt sanslös i sin tragikomik
    Underbar och så sorglig samtidigt. Skrattande
    Jaha, men då har jag suttit på Riksdagens läktare och hört honom sopa mattan med Fridolin och Wetterstrand. Live. Det var fantastiskt!
  • Jeaninne
    Anonym (nazisvin) skrev 2014-06-22 10:09:37 följande:
    Sd bryr sig om det, vad fok gör hemma, dom vill ju assimilera människor,det innebär att dom vill lägga sig i allt man gör även hemma i privatlivet,vilken mat man äter, hur du går klädd, hur du har sex (kvinnor som säger nej behöver man inte lyssna på, har sd lärt oss), hur du fostrar dina barn, hur du bor, vilken bil du kör vilken musik du lyssnar på, hur du firar och att du firar rätt högtider och gör det på rätt sätt.
    Ska jag fortsätta?
    Va? Inget av det där är sant. Och är det några som försöker bekämpa den våg av våldtäkter och sexutnyttjande av unga svenska kvinnor som drar över landet, så är det ju Sd.
Svar på tråden "Jag tycker Sverigedemokraterna är ett rasistiskt parti"