• Äldre 27 Jun 23:29
    892 visningar
    3 svar
    3
    892

    Fri invandring!

    Ni som är emot SD , och för en fri invandring i Sverige ,vill ni ta bort alla gränser till Sverige , och låta alla som vill komma in ,eller vill ni ha nån sorts begränsning? Hur skulle den begränsningen se ut i så fall? Vilka skulle få / inte få komma in hit Om det nu är så svårt med bostäder och ekonomiskt ansträngande som vissa påstår ,  , hur skulle du vilja att vi löste "problemet"? Höjda skatter?  Vad anser ni om invandrare som tyvärr hamnat snett i Sverige? Som blivit krimminella och begår brott? Ska vi hjälpa dom med nånting annat än fängelse? Eftersom dom faktiskt kommer från ett krigshärjat land , behöver dom extra stöd i samhället.

    Eftersom det är så mycket prat om att dom som röstar på SD är rasister , och bara vill ha ut invandrare , skulle jag vilja vända på frågan en gång , och höra era förslag för invandrare i Sverige
    (Ett "hett " och omtalat ämne just nu på FL)

    Berätta järna om ni tror att Sverige faktiskt en dag kommer tjäna på att ha tagit emot invandrare typ från Syrien , eller är det en kostnad som måste få kosta?

  • Svar på tråden Fri invandring!
  • Drottn­ingen7­0
    Äldre 27 Jun 23:37
    #1

    För det första så innebär inte MOT SD att man är för "fri invandring"

    Personligen är jag dock för ett borttagande av systemet med nationalstater.

  • Äldre 27 Jun 23:42
    #2

    TS, ställ dig istället frågan varför vi röstade för EU på 90-talet?

  • Äldre 27 Jun 23:44
    #3

    formulerade mej fel, Hur vill ni att invandringen ska se ut? fri? begränsad? i så fall , hur ska den begränsas? vilka ska nekas komma hit?

Svar på tråden Fri invandring!