• Äldre 2 jul 01:54
  4415 visningar
  13 svar
  13
  4415

  Ex förstör vårt bröllop

  Nu är jag riktigt arg! Egentligen bör jag inte bry mig men jag gör det ändå. Jag och min sambo skall gifta oss om 6 månader och jag har precis fått veta av min sambos barn (som han har med sin ex fru) att deras mamma skall gifta sig samtidigt och att hon bestämt detta efter att de berättade för henne att vi skall gifta oss. Samma sakt hände för 2 år sedan då vi förlovade oss. Två veckor efter att barnen berättat att vi förlovat oss, förlovade sig hon och hennes partner. Hon har fortfarande ett mycket starkt kontroll behov som hon försöker utöva på både barnen och min sambo. Vi får sällan vara i fred och hon vill alltid veta vad vi gör eller skall göra. Om vi gör något kul med barnen skall hon alltid göra något ännu mer roligt, ännu häftigare och ännu dyrare med dem. Jag har lärt mig att inte bry mig om detta utan se det positiva med det genom att barnen alltid får extra saker och roliga upplevelser. Men att jag inte får ha mitt eget bröllop ifred (det är så det känns) gör mig fruktansvärt arg!!! Varför gör hon så här? Är hon störd på något sätt? Jag funderar på att ändra datum helt och hållet för jag vill att min och min sambos bröllopsdag skall vara vår och inte något vi "delar" med henne? Vad tycker ni?

 • Svar på tråden Ex förstör vårt bröllop
 • Äldre 2 jul 02:20
  #1

  Jag tycker ni ska byta datum utan att säga något. Förstår att det känns surt, men hon kommer som jag tolkar henne inte ändra på sin plan.
  Kanske blir hon ännu jobbigare att ha att göra med?
  Trist med folk som bara är ute efter att förstöra.

 • Äldre 2 jul 03:38
  #2

  Låter som exet gör allt för att "finnas kvar" och utöva kontroll på din sambo. Om ni kan, ändra datum och var smidiga. Ev kanske ni inte behöver outa det nya datumet då det når henne, beroende på hur gamla barnen är.. Bråk, gnäll, konflikt till följd av det hon skapar är precis vad hon vill. Bästa rådet är helt enkelt locket på och skit i henne!
  Släpp hennes försök att sabotera ert, fokusera på er relation ist och barnen. Det ni har tsm!

 • Äldre 2 jul 06:39
  #3

  Ändra datum, tidigarelägg det två veckor om det går, meddela alla som får inbjudan att det är hemligt

 • Mioni
  Äldre 2 jul 07:23
  #4

  Tänkte hon ha barnen till sitt bröllop så att de missar ert?

 • Äldre 2 jul 07:39
  #5
  Mioni skrev 2014-07-02 07:23:13 följande:

  Tänkte hon ha barnen till sitt bröllop så att de missar ert?


  Precis min tanke också. Det är ju verkligen inte juste mot någon om barnen missar ert bröllop.
 • Äldre 2 jul 08:40
  #6
  sextiotalist skrev 2014-07-02 06:39:46 följande:
  Ändra datum, tidigarelägg det två veckor om det går, meddela alla som får inbjudan att det är hemligt  Bra råd. Gör ingen cirkus av detta. Ni vet ju redan hur konstig hon är. Ni behöver bara lära er att hantera det så att det stör er så lite som möjligt.
  42.
 • Äldre 2 jul 08:51
  #7

  Skit i henne och ha ert bröllop. Det enda som förstör bröllopet är ju om ni tillåter det.

 • Äldre 3 jul 00:01
  #8

  Tack för bra råd! Det blir nog att vi ändrar datum, orkar inte bråka men vill definitivt inte gifta mig samtidigt som exet. Barnen skulle inte missa vårat bröllop för något i världen så hon hade aldrig kunnat stoppa dem. Tycker dock det är konstigt att hon inte vill ha med sina egna barn på sitt bröllop... Skall försöka att inte låta min egen ilska mot vad hon har gjort förstöra förberedelserna för våran stora dag, trots att det är svårt ;)

 • Äldre 3 jul 01:49
  #9

  Låter bra! Det är ju det hon vill, men tänk på all energi som slösas på henne helt i onödan! Minimera energiförlusten ist och släpp all onödig irritation. DET vinner NI på!

 • Äldre 3 jul 08:31
  #10

  Fast om barnen kommer på ert i alla fall så är det kanske lika bra. Då är hon ju upptagen så hon inte kan komma eller ställa till skit på ert bröllop?

 • Äldre 1 nov 21:30
  #11

  Ts, hur har det gått?

 • Äldre 1 nov 21:36
  #12

  Lägg bröllopet en vecka tidigare! Bara för att det kommer svida som f*n att ni gifter er före henne. Erbjud er istället att ni kan ha barnen om det är så att det är hennes vecka/helg eller hur ni har det med de när ni ska gifta er. Säg inget till barnen förän det är "försent"

  Hoppas de går bra för er!

  Och glöm inte make it Hurt! *ler elakt*

 • Äldre 21 nov 01:15
  #13

  Också nyfiken på hur det går..

Svar på tråden Ex förstör vårt bröllop
Logga in
Bli medlem