Inlägg från: Aftonstjärna |Visa alla inlägg
  • Aftonstjärna

    Fler som väntar en SLADDIS i höst/vinter

    Jo, jag är 37 år och har barn födda 02 och 05 sen tidigare, den efterlängtade sladdisen kommer i oktober. Är i vecka 26 nu och mår rätt bra, har en aktiv liten krabat i magen. Fick också låg risk på kub och allt såg bra ut på rul. 


    bf 23 oktober
  • Aftonstjärna

    Jag har nu 10 veckor kvar och det börjar blir pirrigt, mycket ska hinnas med innan babyn anländer! Men det ska bli så härligt med en liten igen! Mår bra fortfarande, men har börjat bli "trött i magen" om kvällarna, så ligger helst ner. 


    bf 23 oktober
  • Aftonstjärna

    Vi bad att få veta kön, men bebben ville inte visa, kurade ihop sig som en lite hare. Så går nu under namnet lillharen :) Ska bli så spännande att få se vem det är som sparkar runt därinne!


    bf 23 oktober
  • Aftonstjärna
    Charlotta5 skrev 2014-08-14 12:36:39 följande:

    Aftonstjärna vilken liten buse på rul. Vi vill också veta kön o nu är det bara 1,5 v kvar till rul.

    Kan du jobba fortfarande? Börjar känns av ryggen o fl. men hoppas kunna jobba fram till jul.


    Jo, jag jobbar, och hoppas kunna jobba nån vecka in i oktober, men får se hur det går! Jag är egenföretagare och måste få en hel del undanstökat innan bebben kommer. Men jag bestämmer ju över min egen tid, så det ska nog gå bra! Har haft mycket mindre krämpor nu än när jag väntade sonen -05. Måste lägga mej i soffan och pusta när jag kommer hem från jobbet, skönt att ha stora barn som låter morsan vila!
    bf 23 oktober
  • Aftonstjärna
    sladdmamman skrev 2014-09-24 15:31:07 följande:

    Hej allihop!

    Den 5/9 föddes vår tredje son efter en kort men intensiv förlossning. De stora killarna, 13 och 11(snart 12) år, är väldigt förtjusta i lillebror och hjälper till. De vill dock inte byta blöja

    Vilken skillnad det är att få bebis på "äldre" dar och med stora syskon! Rekommenderas


    Grattis! vad härligt! Visst är det skönt med stora syskon! Jag har 4 v kvar till bf och var så trött när vi kom hem idag så jag kraschade på soffan, min 9- och 12-åring fixade då käk åt sig själva!
    bf 23 oktober
  • Aftonstjärna
    Charlotta5 skrev 2014-09-27 06:21:35 följande:

    Stort grattis aftonstjärna. Jag har ca 15 veckor kvar o det känns som tiden står stilla just nu.


    Tror det var Sladdmamman du vill gratulera! 3,5 v kvar till bf här ännu!

    Jag var och loppis-shoppade på ett stort barnloppis här i stan igår med min 12-åring, så kul! Var på tillväxt-ul på fredag och fick då veta att det troligen är en liten flicka jag går och bär på så det blev en del små klänningar :) Så kul att få barn då syskonen är större, tycker jag! Och att ha en stor tjej som gillar babykläder, pappan har aldrig varit speciellt intresserad av rara bodys och overaller med nalleöron. Skrattande
    bf 23 oktober
Svar på tråden Fler som väntar en SLADDIS i höst/vinter