• Anonym (kvinn­a 30+)
  Äldre 21 Jul 21:04
  52138 visningar
  36 svar
  36
  52138

  Jag har svårt att skriva profiltext till dejtingsida

  Hej,
  Jag har varit singel ett tag och vill så gärna träffa någon att skaffa barn med och dela vardagen med. Jag har försökt flera gånger att skriva ett profiltext till dejtingsida men jag klarar inte av att uttrycka mina känslor och behov! Jag får sån prestationsångest. Jag tycker att allt jag skriver är krystat och låter mer som ett personligt brev till att söka jobb än att söka en partner. 

  Ni som har varit medlemmar på dejtingsidor (match, möteplatsen osv) hur var de bästa profiltexten formulerade? Jag vill ju vara personlig och inte bara skriva något klyschigt. 

  Jag är 30+ och är trött på att vara singel och barnlös :(

 • Svar på tråden Jag har svårt att skriva profiltext till dejtingsida
 • Anonym (kvinn­a 30+) Trådstartaren
  Äldre 23 Jul 13:12
  #10
  Esoada skrev 2014-07-21 23:27:45 följande:

  Stackars dig som är 30+ och har så lite personlighet att du inte kan skriva en presentationstext om dig själv
  Tips: Undvik klyschor som "Carpe Diem", "gillar mysiga hemmakvällar" och "jag är lite galen"... Obestämd


  Det är inte synd om mig. Jag har socialfobi, så att skriva om mig själv är lite jobbigt. 
 • Anonym (kvinn­a 30+) Trådstartaren
  Äldre 23 Jul 13:15
  #11
  Anonym (Spyfärdig på dejtingsidor) skrev 2014-07-21 22:56:00 följande:

  Jag är kille och säger

  NEJ! NEJ!NEJ! OCH ÅTER NEJ till tipsen tjejerna ovan har gett dig. Lyssna inte på dem!

  I din pres ska stå att du vill ha barn. Det hade fått mig att backa, och förmodligen backar killen som vill skaffa barn från den som uttryckligen säger att hon inte vill bilda familj med smått i.

  Hur många rader du skriver spelar mindre roll. Man läser även en lång text som kille helt enkelt för det är svårt att få kontakt. Skriv utan att gå in i detalj, för att lämna utrymme för att ställa den första frågan, vad du ägnar dig åt i ditt liv. Skriv vad du vill här i livet, skriv vad du har som absolut nej, berätta var drömresan går, berätta varför du inte vill vara singel, vad du saknar. Du fattar poängen, det är ditt ansvar att bjuda killen på något att fråga om. Blir det långt, låt det vara det.

  Skriv definitivt inte något självförhärligande som bara är luftslott.

  Men allra viktigast, svara på de brev du får och ställ frågor utifrån vad killen skriver till dig. Bjud på dig själv. Det där sista brukar det vara si och så med.

  Om du ska ha foto behöver du inte vara modellsnygg. Det ska vara så man känner igen dig på stan. Insidan är det man går igång på, att man känner att man får vara med och vara delaktig i ditt liv.

  Hoppas du fick lite tips där. I det stora hela, gör tvärtom mot vad tjejer brukar göra där. Vill du veta hur de gör ska du regga en profil som man. Testa den. :)


  Jag bockar för att jag vill ha barn och vill ha en man som vill ha barn, det räcker för mig. Jag behöver inte tjata om det i texten.
  Tack för tipset, kul att höra en mans perspektiv :)
Svar på tråden Jag har svårt att skriva profiltext till dejtingsida
Logga in
Bli medlem