Inlägg från: Anonym (Vilken kärring !) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vilken kärring !)

    Religiös fundamentalismen, kvinnoförnedrande klädsel.

    Herregud hur orkar du ens? Hur orkar du ens ta dig den tiden att skriva ett mejl och klaga på hur fan folk ser ut eller klär sig? Vad är det som stör dig? Kolla bort om det inte passar dig!

    Vi kan väl då lika gärna börja skriva om dessa punkare, eller dragqueens och flickor som klär sig som pojkar?? Va jag trodde folk hade rätt att klä sig hur dom ville ?

    Låt folk klä sig hur fan dom vill DU har ingen rätt i världen att sitta och döma någon!

    Varför kan du inte bara sköta ditt eget ?? Lev du ditt liv och va glad istället? Är du så pass olycklig att du inte ha något bättre för dig?

    Tycker helt ärligt synd om såna människor som dig!

  • Anonym (Vilken kärring !)
    Aqt skrev 2014-08-06 07:45:00 följande:

    Du kör med en nedvärderande härskarteknik i ditt sätt att skriva. Det är inte synd om mig, det är synd om de religiöst förtryckta som tvingas bära religiösa kläder. Och det är civilkurage att diskutera för saken att det är kvinnoförnedrande. Hijab, Niqab, Jilbab, Burka har den historiska traditionen och kommer av hederskultur och kontroll av kvinnor. Vad tror du att dessa plagg kommer av? Men vill du stödja den kulturen och att det etablerar sig i Sverige är det upp till dig.


    Jo det är synd om dig riktigt synd faktiskt, du går runt och bry dig om hur folk klär sig, och kvinno förtryck när dessa kvinnor skrattar när dom hör detta, jag har många vänner som har slöja och dom har valt detta själva, för dom älskar sin religon och vill leva efter Koranen.

    Visst finns det kvinnor som blir tvingad att bära slöja absolut, lika så finns det andra kvinnor i världen som blir tvingade att klä sig på ett sätt dom inte vill, vet många svenska tjejer vars killar inte låter dom bära shorts eller linne!.

    Detta finns överallt du kan inte yttra dig om något du inte verkar veta ett skit om, har du pratat med en sån kvinna någon gång? Känner du en någon muslim?

    Hur reagerar du om det skulle stå en transa vid dörren på gröna Lund då? Hade du reagerat lika illa? Eller är det bara för att detta är utländska människor?.

    Här är lite tips till dig: lev ditt liv och skit i vad andra gör, folk ska få klä sig hur dom vill och det finns inget du kan göra, ska vi införa klädkod i Sverige så ska det gälla alla, då alla dragqueens, tjejer ska inte få klä sig som killar, man ska inte få klä sig som en punkare, tjejer ska inte få bära kort korta shorts där rumpan syns heller då är det det du vill?

    Alla människor är olika och kommer klä sig olik också varför kan du inte acceptera det?
  • Anonym (Vilken kärring !)
    realist14 skrev 2014-08-06 13:02:19 följande:

    Om du med det menar generellt, så är det så att om vääldigt många människor gör saker som i sin tur på grund av vad det är och att så många gör det påverkar samhället negativt, så kanske det inte är så enkelt som att bara skita i det, eller hur.


    Hur påverkar det dig om en kvinna har slöja ?
  • Anonym (Vilken kärring !)
    Aqt skrev 2014-08-06 16:02:47 följande:

    Du verkar bitter på något sätt eftersom du skriver på ett bittert sätt som inte har med ömnet att göra. Det är inte riktigt synd om mig. Du kör fortfarande med en nedvärderande härskarteknik för att du inte accepterar att jag tycker denna klädsel är kvinnoförnedrande. Riktigt synd om mig, vad är det för intolerant snack.? Jag har ett toppenliv på alla sätt och vis! Härliga vänner av alla sorter, barn och bra jobb!


    Nej jag är absolut inte bitter men människor som du som inte ha annat för sig än att se ner på andra människor och inte kan respekterar folk för hur dom vill klä sig är helt sjukt!

    Vad påverkar det dig om en kvinna har burka eller inte? Är det du som har den på dig? Är det du som är varm? NEJ det är det inte!

    Du verkar inte veta ett skit om islam och deras religion och varför dom har det.

    Jag jobbar på sjukhus och på vår avdelning har vi 4 stycken läkare som har slöja och det är något dessa kvinnor valt själva och dom trivs med det.

    Varför bryr du dig ens om dessa kvinnor och deras slöjor? Varför ? Svara på den frågan ?

    Du skriver kvinnoförtryck? Har du läst kornen någon gång? Hur kan du säga kvinnoförtryck ? Kvinnor väljer detta själva och det står tydligt i Koranen att man själv får välja, sedan finns det självklart män som tvingar sina kvinnor. Men sån finns överallt män som tvingar kvinnor till något.

    Låt dessa kvinnor klä sig hur dom vill, låt dom leva sitt liv, gillar du inte det så får du faktiskt kolla bort.

    Om du hade varit lycklig och haft ett bra jobb så kan jag garantera att du inte hade lagt din tid på att hata så här mycket som du gör.

    Du är en olycklig människa för en lycklig människa är för upptagen att leva sitt liv än att sitta på familje liv och skriva en roman till Gröna Lund om folk som klär sig på ett visst sätt för att DU inte gillar det. Så ja jag är 100% säker på att du är en olycklig människa, jag hoppas du kan finna det i ditt hjärta att sluta hata och acceptera människor för deras val, för du kommer må bättre själv då och sluta vara så bitter, arg och lägga tid på något så onödigt. Lägg den tiden på dina barn istället!.
Svar på tråden Religiös fundamentalismen, kvinnoförnedrande klädsel.