Inlägg från: castillo |Visa alla inlägg
  • castillo

    Religiös fundamentalismen, kvinnoförnedrande klädsel.

    Snälla ts du vet att i arabiska länderna är det 40 grader varmt och verkat juh kunna klara av en sommar utan problem. Desutom så nej det ärinte varmt med slöja, man so människa anpassar juh sig efter klimatet. Ex på hösten 15 grader folk köär nästan på sig jacka vår 15 grader folk har hortsh. Har man slöja så nej det blir intr varmt sen så när det är som varmast 30-40 grader så äret varmare att vara naken och få soljuset direkt på huden en på klädderna som skydd. Och nej det är inte kvinnoförnedrNde det är ett kvinnligt plagg. Här i sverige ser man det inte mycket men i de muslimska länderna går inte männ i baröverkropp som sverige, där har man långbyxor och täckande tröjor där har oftas männen skägg för att täcka en del av ansiktet, så nej du har fel

  • castillo

    Till er so. Pratar om arbetsplatser. En person so söker jobb med får avslaggpga religösa etniska, kön eller för sexuellägning är diskriminering ett jobb ska baseras på kunskap och annat men ej på det ovannämda.

    Sedan finns det människor som tästar gränser ex frågar efter rätten till att ex ha långärmat till sjukhus eller restaurang, självklart har alla desa fått avslag pga hygieniska själ. Men det skadar aldrig att fråga.

    deta med att en manlig eller kvinlig muslim vill ej vill skaka hand med motsatt kön. Det finns ingen lag på hur man måste hälsa, man får respektera ifall någon inte vill ha närkontakt det kan vara av alla olika möjliga orsaker ex religösa sjukdom ex asberger eller autism, det kan vara tvångstankar ex basilskräk osv. Ingen ska behöva bli tvingad till kroppskontakt. Vill man inte så vill man inte, man hälsar på olika sätt över hela världen och idag är världen internationell acceptera andras vilja, här skakar man hand i chile pussar man på kinden i japan slår man i ihop händerna och bugar i sverige för inte länge sedanså skulle flickor nigga och inte skaka hand. Idagmöter vi människor från hela värden man måste sluta ta åt sig personligt och acceptera människors olikheter

  • castillo
    Dao skrev 2014-08-14 08:12:20 följande:
    Muslimor får visa sig obeslöjade för pojkar som inte har kommit i puberteten men så snart en muhammedan (man) är könsmogen får han inte se obeslöjade kvinnor utanför familjekretsen.

    Det säger allt om muhammedanernas kontroll av sina drifter {#emotions_dlg.djavulsk}
    Dao du är medveten om att du lägger timmar av ditt liv som du aldrig får tillbacka på att retas med andra. varför går du inte ut på en promenad istället och njuter av det vackra vädret än sitta här och beete dig som en 14 åring.

Svar på tråden Religiös fundamentalismen, kvinnoförnedrande klädsel.