• Äldre 12 Aug 18:42
    17341 visningar
    49 svar
    49
    17341

    Tävling:Sommarminnen! Vinn fint och unikt smycke från Hannas Hantverkstad

    Vår sommar var fullproppad med trots till max!!! Min äldsta ska börja första klass nu och han är bog väldigt nervös för det och de andra var bara allmänt sura i sommar. Så ni kan ju tänka er att humöret inte var på topp direkt. Vi spenderade en del av vår semester på Öland och de valde ju självklart att bråka hela tiden vi var där.

    På hemvägen skulle vi åka förbi min mormor och stanna där över natten för hon hade brutit benet så jag lovade att komma dit och hjälpa henne med lite saker. Jag var så nära att ställa in det eftersom barnen var så bråkiga.

    När vi väl var där så var det 3 små änglar hon träffade ???? de var så hjälpsamma och duktiga så både min man och jag tappade hakan av förvåning. Jag var så stolt över dom så ni anar inte och mormor pratade glatt om att de var så lugna så ????

    Det är iallafall det bästa sommarminnet jag har fått i år och det kommer man nog lev på länge. Det kanske inte är mycket men i det läget efter allt bråk så trodde man ju aldrig att de skulle tycka det var så kul hemma hos mormor ????

Svar på tråden Tävling:Sommarminnen! Vinn fint och unikt smycke från Hannas Hantverkstad