• Anonym (Kaffedraken)

    Kärringar på väntabarn gympan!!!

    Så har vi det på Friskis & Svettis, Kungsholmen i STHLM... Jag kanske är sniken/känslig men ärligt talat så tycker jag att de ska hålla sig därifrån. Jag går på en del baspass med fullt med pensionärer och tycker att det är sååå skönt att slippa dem på väntabarnpassen. Men ett par lyckas ta sig in ändå, morr!

    Är jag överkänslig?
    Är det likadant på andra väntabarnpass i STHLM/landet?

    Kopierar en insändare jag nyss skrev till Friskispressen; (vaddå mkt tid över? )

    "Jag väntar barn och gillar Friskis Väntabarn pass. Stör mig dock på att det är en del äldre damer som går på dem... Förstår att det är bekvämt för er då det inte är så mkt folk och prickpass (billigare) trots att klockan är 18 (primetime).

    Däremot är det skönt för oss att få en stund med andra gravida och att kunna prata om knipövningar eller "intima" saker med folk i samma situation. Då är det inte speciellt trevligt med "sega damer" på gympagolvet. Det finns så många andra pass för er, detta är det enda vi har så låt oss ha det i fred, snälla!

    Tack från Snova och Lillan i magen"

    Sega damer kan man tolka på olika sätt, praktiskt! Parenteserna skrev jag nu för att icke Friskismedlemmar skulle fatta.

  • Svar på tråden Kärringar på väntabarn gympan!!!
  • Anonym (Kaffedraken)

    Har ej ens kollat min GB men tror ej jag kommer ha ngn lust att svara.

  • Anonym (Kaffedraken)

    o jg antar att du tror det är jag som anmält.. men det kan jag uppriktigt säga att det inte är!

  • Anonym (Kaffedraken)

    om du kan skriva som du gjort i min gästbok så får du nog föklara dig lite.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Jag hoppas verkligen att de som är ansvariga för denna sidan håller koll på detta. Det skall väl inte vara möjligt att anmäla ett inlägg bara för att jävlas? Håll ut Snova, du har inte gjort något fel.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Och får förklara mig får jag väl men jag måste ju inte. Ställde några motfrågor och du får gärna svara på dem om du vill!

  • Anonym (Kaffedraken)

    Janki och Snova! Modertorerna tar inte bort inlägg om det inte finns anledning. Är man inte nöjd med varningen/tillsägelsen så jar jag för mig att man kan skriva till redaktionen och klaga? Det är ju bättre än att ta bråket i tråden.

  • Anonym (Kaffedraken)

    hehe...graviditetshormoner...hakar man upp sig på ordet kärring så kan det nog vara tecken på det ja...

    är själv ledare på F&S och ser inget otrevligt i Snovas inlägg....tror inte att ngn av er andra kan påstå att ni aldrig kallat ngn kärring..ni har säkert kallat Snova det i er ensamhet... so much for respect...

  • Anonym (Kaffedraken)

    Norrland77!Jag är inte gravid (så jag har inga graviditethormoner i kroppen), och jag har inte kallat Snova för nått i "hemlighet" för jag kallar inte folk för sånt bara för att de tycker olika. Att jag och andra inte visar respekt har du inga belägg för.

Svar på tråden Kärringar på väntabarn gympan!!!